Υπόθεση «βιτριόλι»: Ο πρώην της Ιωάννας βάζει στενή συγγενή της στο κάδρο των βασικών υπόπτων! Άγριο παρασκήνιο…

Κοινοποίηση:
vitrioli kall

Από τους πρώτους ανθρώπους που κατέθεσαν στην αστυνομία ήταν ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Ο ίδιος περιέγραψε στις Αρχές λεπτό προς λεπτό τι έγινε ανάμεσά τους και προκάλεσε τον χωρισμό. «Με την Ιωάννα χωρίσαμε την Παρασκευή, λίγες ημέρες πριν από την επίθεση. Την Κυριακή πήγα και μάζεψα τα πράγματά μου από το σπίτι της και έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε», είπε ο πρώην σύντροφος της 34χρονης.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΙΑΣΤΗΚΕ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ;; ΕΛΑ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΩΩΩΩ

  2. ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΕΦΕΡΕ, ΠΩΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ, ΠΡΟΚΥΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ, ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ.
    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΕ ΠΩΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, ΕΠΑΘΕ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ, Ο ΜΑΓΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ Η ΓΩΝΙΑ ΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΒΙΝΤΕΟ, ΠΑΛΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΩΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗΝ ΝΟΗΤΗ ΕΥΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΧΑΒΑΔΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ?
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ Η ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ.
    ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΑΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΟ ΠΩ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΓΑΝΤΙ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΡΙΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ Η Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ.

    1. Άλλες μαλακιες εχεις να γραψεις? Νομίζω αρκετά για σήμερα… Τράβα να ξεκουραστείς..

    2. Είναι ενα ανοιχτό πλάνο απο κάμερα κτιρίου και τα κανάλια “απομόνωσαν” τα δευτερόλεπτα που βγαίνει απο το αμάξι της η κοπέλα.
      Αυτό μπορείς να το κάνεις και με ενα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο.
      Κανένας δεν είναι τόσο χαζός για να φτιάξει τέτοιο βίντεο και να τον τρέχουν για ύποπτο

  3. αυτο στο φορεμα της δεν μοιαζει με τεραστιο αιδοιο;

  4. Πως κάνουν έτσι μερικές με αυτό το θέμα! Η απόλυτη ταύτιση φαίνεται να έχουν με την ζωή της 34χρονης. Μακάρι να βρεθεί ο ένοχος και όλες οι λεπτομέρειες πως έγινε το όλο θέμα για να μπορουμε να λέμε ελευθερα την γνώμη μας γιατί κυκλοφορούν φασιστικές συμπεριφορές όταν τους θυμίζουν φαίνεται τις ζωές τις δικές τους. Το αθώο θύμα ήταν η Μυρτώ που δεν ξέρω ποσες από αυτές ασχολουνται μαζι της. Και το έγκλημα της Τοπαλουδη ήταν όχι μόνο σοκαριστικό αλλά τέτοιο έγκλημα όσα χρόνια ζω δεν έχω ξαναδεί. Και η Τοπαλουδη ήταν όντως και μικρή κοπέλα αλλά δεν είδα καμια τους να πηγαίνει για συμπαράσταση πουθενά. Οι θιγμένες που μας απαγορευουν να πουμε την γνώμη μας. Ίντερνετικη Γκεστάπο. Εκβιαστριες και αυτές είναι που μισουν γυναίκες και λόγω επαγγελματος ή τρόπος ζωής στηρίζουν την @@@τανια! Να το βάλετε το σχόλιο όπως βάζετε και των άλλων!

  5. Η κυρια Ιωαννα πασχει απο ναρκισσιστικη διαταραχη προσωπικοτητας και δημιουργουσε αντιπαθειες και εχθροτητες με την συμπεριφορα της. Φαινεται απο τον τροπο που στηνεται προκλητικα στις φωτογραφιες της οπως και οτι εκανε συλλογη φωτογραφιων με αντρες λες και ηταν τα τροπαια της και στο οτι χωριζε συνεχως αφου δεν μπορουσε να στερεωσει σε καμια σχεση (διοτι κανεις αντρας προφανως δεν ανεχεται να τον κερατωνουν ουτε με τους πρωην ουτε με αλλους) ειναι μερικα απο τα δειγματα που δειχνουν γυναικα που πασχει απο ναρκισσιστικη διαταραχη προσωπικοτητας που εψαχνε συνεχως την επιβεβαιωση και την προσοχη απο το αντιθετο φυλλο. Κακως της πεταξαν βιτριολι αλλα δεν θα θεοποιησουμε καμια Ιωαννα που προφανως δεν πηγαινε ουτε η ιδια καλα στα μυαλα της.

    1. Κανεις δεν θεοποιει κανεναν.
      Ξεχασες ομως κατι ακομα για την ‘διαγνωση’ σου: η κοπελα ειναι παρα πολυ κλειστος χαρακτηρας. Σαν στρειδι. Ετσι εχει καταλαβει η κοινη γνωμη.
      Οι ναρκισσοι ειναι κρυψίνοες πολυ.
      Η μυστικοπαθεια ΕΙΝΑΙ χαρακτηριστικο της ναρκισσιστικης διαταραχης.
      Χμ.
      Αλλα και ναρκισσος να ειναι κριμα. Δεν το χωρα ανθρωπινος νους αυτο που της συνεβη!

      1. Κλειστός χαρακτήρας που πήγαινέ διακοπές στο Ντουμπάι και άλλαζε συνεχώς συντρόφους εεεε δεν την λες και κλειστό χαρακτήρα.

  6. Μονο για γαμους ΔΕΝ κανει η συγκεκριμενη επαιξε με την φωτια και καηκε.

  7. Με το συμπαθεια αλλα η τυπισσα ηταν νυμφομανης και ανηθικη για αυτο και συνεχως χωριζε και την εγκατελειπαν οι συντροφοι της ξερετε πως τις αποκαλουμε αυτες στο χωριο μου δεν ηταν και καμια αθωα περιστερα

  8. Εκεί στην Αθήνα με κάθε λογής βλάκας ηλιθιο και η κάθε κοπέλα κάνει δεσμό τόσο εύκολα θέλει προσοχή και στις φιλίες στην Αθήνα ο κόσμος εινε παράξενος και τρελαμένος με κάθε λογής που έχουν πάει από παλιό κράτη και από επαρχία
    Αυτή η γυναίκα δεν ήταν διάσημη άρα η αστυνομία δεν πρέπει να έχει δύσκολη δουλειά έπρεπε να είχε ταυτοποιηθεί η εγκληματίας

  9. Παίδες εγώ θα σας πώ κάτι και όποιος θέλει ακούει..
    Υπάρχουν 2 ειδών σχέσεων αλλά και στάσεων ζωής.. Η Πρώτη είναι η φλεγματική Σκανδιναβική… Με κεράτωσες? Πήγες με άλλην / άλλον? Οκ στεναχωριέμαι αλλά τα μαζεύω και φεύγω και συνεχίζω τη ζωή μου.. Αν έχουμε παιδίά κανουμε συνεννόηση και κοιτάμε να μεγαλώσουν αρμονικά. Εγώ τα παίρνω τότε, εσύ τότε. Έτσι τα παιδιά μαθαίνουν και απο νωρίς πώς ειναι η ζωή..
    Ο Δεύτερος τρόπος ειναι ο κτητικός, ανατολίτικος… Είσαι δικιά μου / δικός μου.. Όποιος σε αγγίξει θα τον σκοτώσω, θα του ρίξω βιτριόλι, θα αυτοκτονήσω κτλ κτλ (μεξικάνικο δράμα δηλαδή).

    Το θέμα είναι, οτι οι γυναίκες αλλά και οι άντρες, πολλές φορές θέλουν να εισαι κτητικός μαζί τους και να ζηλευεις, αλλά όταν φτάνει η φάση στο κέρατο / χωρισμό, θα σου ζητήσουν ψυχραιμία και “Σκανδιναβική” προσεγγιση…
    Αγαπητοί κύριοι και κυρίες.. Αν θέλετε μια ζωή με δράμα, σαν αρχαια τραγωδία, να είστε έτοιμοι να πιείτε όλο το ποτήρι.. μέχρι το τέλος… Αν δεν θέλετε δράματα, δείτε την σκανδιναβοί και φερθείτε υπολογιστικά και ψυχρά..
    Αλλά αγαπητές μου Ελληνίδες… Αν θέλετε τον άντρα ανατολιτη, να σας διεκδικεί, να σας πολιορκεί, να σας κατακτά, τότε να είστε έτοιμες και για δράματα στο τέλος (ξυλο, μπουνιες, βιτριόλια)…
    Προσωπικά, σαν έλλην του εξωτερικού επιλέγω τον Σκανδιναβικό τρόπο προσέγγισης.. Ο άλλος τρόπος βρωμάει Οθωμανισμό και κόμπλεξ μικροτσούτσουνων… Οταν η άλλη / αλλος φεύγει, άστον να φύγει.. Μην μπερδεύουμε το Δράμα και το περνάμε για αγάπη….
    Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

  10. Τι γίνεται ρε παιδιά? τόσοι πολλοί άνθρωποι θέλαν να της ρίξουν βιτριόλι?

  11. Με αφορμή το περιστατικό και διαβάζοντας τα όσα έχουν γραφτεί βγαίνουν πολλά συμπεράσματα:
    -Σεβασμός στην οικογένεια ΜΗΔΕΝ
    -Μεγάλη αφοσίωση στην προσωπική ζωή της κοπέλας, αδιαφορώντας για την επίθεση ανθρωποκτονίας που δέχτηκε
    -Δυσκολία στο κράτος να βρει τον ένοχο.
    -Ανάγκη για να περνάει ο καθένας ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
    -Κάμερες παντού (Τα προσωπικά μας δεδομένα μας φάγανε και δεν τις θέλαμε, Αλλά των άλλων σελίδες ολόκληρες.
    -Νόμοι (Αυστηρή Νομοθεσία και εφαρμογή αυτής. Μια φορά στην καραντίνα πήραμε μέτρα και λειτουργησαν σωστά) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ!!!
    -Κυκλοφορούν πολλοί ανάμεσά μας που χρειάζονται ψυχοθεραπεία. Ας το κοιτάξει αυτό η πολιτεία μας.
    Σίγουρα κι άλλα πολλά που θα τα εντοπίσουν καλύτερα οι ειδικοί μας.
    Όποιος έκανε αυτό το έγκλημα μέχρις στιγμής πήρε παράταση. Αλλά δεν γνωρίζω πόσο έχει να κοιμηθεί. Άρα κάτι δεν υπολόγισε σωστά. Το ότι το θέμα πήρε διάσταση. Αν φανταστεί μόνο ότι η τεχνολογία φτιάχνει μια πανάκριβη κάμερα για να δει κάποιος που δε βλέπει, και με άνεση κατέστρεψε κάποιον που έβλεπε.? Αν σκεφτεί πόσο θα φυλλάγετε, και πόσο θα του κοστίσει αν το ξέρει έστω και ένας ακόμα? Αν σκεφτεί ότι η Ιωάννα θα θυμηθεί κάποια στιγμή… Και τόσα άλλα που θα σου υπενθυμίζει η κάθε μέρα?… Τότε κάνε ότι νομίζεις μόνο κάντο γρήγορα!!!

    1. Σωστοτατος και επίσης θα έπρεπε να απαγορευτούν οι φωτό της κοπέλας εδώ και εκεί για να σχολιάζει ο κόσμος ο δικηγόρος της λυπάμαι είναι ανόητος έπρεπε να το κανονιση αυτό ,στους εγκληματίες κρύβουν τα πρόσωπα στο θύμα την Ιωάννα γιατί; Αλλά είπαμε όλα στο βωμό του χρηματος

      1. Να ζητήσεις να αλλάξουν τους νόμους τότε γιατί έτσι γίνεται σε όλα τα εγκλήματα. Την Μυρτώ δεν την έδειξαν; Την Τοπαλούδη; Η 34χρονη γιατί να είναι εξαίρεση;

      2. Ο δικηγόρος της μου γεννά ερωτηματικά. Ξέρει κάτι? Πολύ παρουσία στα κανάλια και τίποτα το αξιόλογο. Μπορεί, ίσως, πιθανόν.

    2. έχεις δίκιο ότι κυκλοφορούν ανάμεσα μας άτομα που χρειάζονται ψυχοθεραπεία αλλά και νοσηλεία σε ψυχιατρείο. Δυστυχώς οι οικογένειες τους τους αφήνουν αμολητούς . Μόνο ο ψυχίατρος μπορεί να τους κλείσει μέσα ή ενας ψυχολόγος μπορεί να καταλάβει από την συνεδρία εάν είναι επικίνδυνος για τους άλλους ή για τον εαυτό του και να πράξει τα δέοντα. Δυστηχώς οι ψυχίατροι δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και τους αφήνουν και αυτοί αμολητούς.Γι αυτό πρέπει να μεριμνήσει το κράτος και από δω και πέρα να ασκούνται ποινικές διώξεις και να παίρνουν την άδεια από αυτούς τους άχρηστους και να ασκούνται και διώξεις και στους κηδεμόνες των τρελών .Όλα τα εγκλήματα εις βάρος αθώων ανθρώπων έχουν γίνει από ψυχασθενείς που δεν έπαιρναν τα χάπια τους !Κράτος είναι αυτό; όπως ο αστυνομικός θα κυνηγήσει τον εγκληματία έτσι και ο ψυχίατρος οφείλει να αναλάβει τον ψυχασθενή. Ξέρετε πόσοι τρελοί μου έχουν πει ότι πήγαν σε ψυχίατρο και τους είπε δεν σε αναλαμβάνω ;

      1. Να γράφεις επώνυμα και με στοιχεία για αυτά που ισχυρίζεται αλλιώς μιλάς ανώνυμα και συκοφαντείς με ανακρίβειες αυτήν την στιγμή

    3. κι η κοπελα ηταν ψυχοπαθης..αν δεις το προφιλ της επασχε απο ναρκισσισμο (narcissistik personality disorder θα το βρεις στη βιβλιογραφια),η οποια ειναι σοβαροτατη μορφη ψυχοπαθειας,η οποια επηρεαζει κ τους γυρω της με τη συμπεριφορα της..

    4. Tι έγινε φίλε; Της-του δίνεις συμβουλές να το σκάσει; Όχι! Το δίκαιο είναι αυτός που κάνει ένα οποιοδήποτε έγκλημα να συλληφθεί και να δικαστεί.
      Αν δεν γίνει αυτό αλλά ο κάθε εγκληματίας θα διαφεύγει τότε θα καταλήξουμε να φοβόμαστε όλοι μας μέσα σε αυτή την τρελλαμένη κοινωνία.

      1. Αν απευθύνεσαι σε μένα να διευκρινήσω ότι δεν είπα να το σκάσει. Αν είχε αυτή την επιλογή θα το είχε κάνει νομίζω. Αν είναι ένα από τα άτομα που μπήκαν στο στόχαστρο θα το ήξερα κι εγώ κι εσύ κι όλοι μας ότι την έκανε. Αν δεν είναι στους μέχρι τώρα ύποπτους μπορεί να το έχει κάνει ήδη. Εγώ δεν καίγομαι για να δώσω τέτοιες συμβουλές. Υπηρέτησα τους θεσμούς και δεν έχω απασχολήσει. Κοιμάμαι ήσυχος και πιστεύω για την ηλικία μου (59) πρέπει να ξυπνάω να κυκλοφορώ και να απολαμβάνω τον κόσμο και να ζω τις μικρές χαρές μέσα σε αυτόν. Επίσης είμαι γεμάτος που έζησα την μοναδική ιστορικά χρονική περίοδο της Ελλάδας 1980-2009, ένα διαχρονικό October fest!!!.

  12. Καημο που το’χει ο ελληνας,ποιος εριξε το βιτριολι.δεν υπαρχει κατι αλλο να ασχοληθουμε;;;;;;;ελεος με τις ερωτοδουλειες!!!!!!! Φτασαμε στο σημειο μηδεν σαν χωρα.ολα ειναι ετοιμα για μεγαλο τρανταγμα κι εμεις ασχολουμαστε ΑΚΟΜΑ με το “πραμα” της 34χρονης!!!!!!!!!!!!

  13. Αν χωρισε επειδη οπως αρχικα διαβασαμε, επειδη εγινε κατι με τον αντρα της ξαδερφης στην καραντινα.. δεν ειναι αιτια να θελει να την εκδικηθει και αυτος?
    Τουλαχιστον αυτα ειχαν γραφτει..
    Πηγε στο νοσοκομειο αμεσως, αναφερε για την ξαδερφη, γνωριζε ωραριο και λογικα το χωρο εργασιας.
    Παντως αν ειδε μπλοκ και οχι σχεσεις… τοτε κινδυνευει και αυτος…
    Ακρη δε θα βγει, να μου το θυμηθειτε.

  14. “Διαπίστωσα πως διατηρεί αρχείο από προηγούμενες σχέσεις της”. Καλά, εγώ το έχω γράψει, αφήστε τα συγγενικά, “επαγγελματικά” είναι…. Βρωμάει πολύ αυτή η κατάθεση αν είναι αλήθεια. Δηλαδή τι ανακάλυψε στον υπολογιστή της σε βαθμό που τη χώρισε; Δεν είναι ασυνήθιστο να κρατάμε φωτογραφίες και βίντεο από παλιές σχέσεις κάπου κρυμμένες. Δεν είναι λόγος χωρισμού αυτός. Δε νομίζω να περίμενε να τη βρει παρθένα. Για να τη χωρίσει πρέπει είτε ο αριθμός των σχέσεων να ήταν μεγάλος είτε να ήταν “περίεργες”… Ή και τα δύο….

  15. Στο κάδρο είναι πολλοί υποπτοι, ποιός ώμος κατέστρεψε την άτυχη κοπέλα. Η υπόθεση αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα γρίφος για δυνατούς λύτες

    1. Την κατέστρεψε η ίδια της γυναικεία φιλαρέσκεια,αλαζονεία,φιλαργυρία,ασωτεια,αυτό που χαρακτηρίζει τις περισσότερες από εσάς.

      1. Σίγουρα εσύ είσε άρωστος μισογύνης…..επειγόντως γιατρός να σε δει

      2. πιο σωστα δε θα μπορουσα να το θεσω φιλε μου.Πηγες στην πηγη του προβληματος..Η κοπελα ηταν ψυχοπαθης (πασχει απο narcissistic personality disorder),οπως η πλειοψηφια των γυναικων της σημερινης κοινωνιας..ξερετε τι εννοω,instagram,fb κτλ κτλ..Και βρηκε το μαστορα της απο μια αλλη ψυχοπαθη,Οι ψυχοπαθεις εχουν τετοια συμπεριφορα στο περιβαλλον τους που κανουν μονο εχθρους αλλα οι ιδιοι δεν το καταλαβαινουν..

      3. Ακριβως. Και το χειρότερο είναι στην εποχή μας ποια δεν είναι έτσι…

Comments are closed.