Υπόθεση Μπεκατώρου: “Αντικειμενικότητα θα πει όλες οι πλευρές ενός θέματος”! Πάντα υπάρχει και η άλλη άποψη

Κοινοποίηση:
Σοφία Μπεκατώρου

Πάντα σε μια υπόθεση υπάρχουν δύο όψεις του νομίσματος και πάντα υπάρχει και η άλλη άποψη από τη δική μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την ακούμε ή δεν της δίνουμε προσοχή.

Ένας από τους αναγνώστες μας λέει τη δική του άποψη, γράφοντας αρχικά πως “αντικειμενικότητα θα πει όλες οι πλευρές ενός θέματος” και εξηγεί:

“..Είναι γνωστά τατου ανδρικού τέρατος και μάλιστα σε όλες τις εκφάνσεις τής ζωής… Κατά πλειονότητα δε, δεν απέχει αυτό πολύ από το “ανθρώπινο κτήνος” τού Εμίλ Ζολά! Το βλέπουμε καθημερινά. δυστυχώς….

Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι στο γνωστό επίκαιρο θέμα, δεν θα μπουν και ερωτήματα δημοσιογραφικής αλλά και λογικής διείσδυσης στο θέμα:

Π.χ. δεν ισχύει ότιαν δεν θέλει μια γυναίκα, δεν γίνεται τίποτα παρά μόνο με ξύλο ή με όπλο……

Μήπως περίμενε και κάποια εύνοια; που τώρα αποσιωπάται;….

Και, γιατί η καταγγελία έγινε μετά από είκοσι χρόνια;…

Ονόματα βέβαια δεν λέμε… Αλλά μήπως το… κύμα έχει πάρει μια πολύ μονόπλευρη κατεύθυνση;”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΠΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΒΙΑΣΜΩΝ Η ΞΥΛΟΔΑΡΜΩΝ ΕΙΔΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ

  2. Ειναι και θεμα στόχων. Τοτε ήθελε το χρυσο και δεν μίλησε.,αργοτερα κατι αλλο, μετα κατι αλλο, τωρσ που ισως εχει αλλο στοχο ηρθε η ωρα να μιλησει. Δεν προστατεψε κανενα αλλο κοριτσι που ενδεχομενως επεσε στα χερια αυτου του τερατος. Τον αφησε ανενοχλητο να δρα για 20+ χρονια. Βρωμαει η υποθεση. Κατι εξυπηρετει.

Comments are closed.