Υπόθεση Καλλίτση: Χαμός στο δικαστήριο με τον κομμωτή των διασήμων! Έβαλε τα κλάματα η Έλενα Χριστοπούλου, τη σημάδεψαν με όπλο!

Κοινοποίηση:
1

Ο κομμωτής των διασήμων Πάνος Καλλίτσης και η πρώην σύζυγός του και booker μοντέλων που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μέσα από το GNTM, Έλενα Χριστοπούλου, βρέθηκαν σήμερα στη δικαστική αίθουσα, όπου επρόκειτο να ξεκινήσει η δίκη για την εισβολή στο σπίτι τους τον Ιανουάριο του 2016.

Κατά το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, καταδικάστηκαν ότι τρεις κατηγορούμενοι, ένας αστυνομικός και ένας Ιρακινός και ένας τότε κρατούμενος των φυλάκων. Επιβλήθηκαν ποινές από 12 έως 53 έτη κατά περίσταση για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της απόπειρας ληστείας και της απλής συνέργειας στις παραπάνω πράξεις. Οι τρεις κατηγορούμενοι φέρονται να οργάνωσαν ενέδρα σε βάρος του κομμωτή, με τον ποινικό να εισέρχεται στο εσωτερικό του γκαράζ και να πυροβολεί το θύμα στο θώρακα και στα πόδια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Γεννηματάς.

Σήμερα επικράτησε πανικός στην αίθουσα του δικαστηρίου, αφού ο συνήγορος υπεράσπισης έβγαλε ένα… όπλο από τον χαρτοφύλακά του και το επέδειξε προς τη Χριστοπούλου, προσπαθώντας να κάνει αναπαράσταση της ληστείας!

Στη θέα του όπλου η Έλενα Χριστοπούλου σοκαρίστηκε και έβαλε τα κλάματα!


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response