Υποψήφιος έσβησε κεράκια πάνω στον… ήλιο του ΠΑΣΟΚ (EIKONEΣ)

Κοινοποίηση:
scdg-696x437

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας Χρήστο Γραμμένο, ο οποίος, την Τετάρτη, είχε τα γενέθλια του.

Φίλοι, συνεργάτες, σύντροφοί του από το κόμμα εισέβαλαν στο γραφείο με μια μεγάλη τούρτα με το έμβλημα του ΠΑΣΟΚ, τον πράσινο ήλιο με τις 9 ακτίνες, ενώ, από κάτω υπήρχε η ευχή «Και με την νίκη». Να σημειωθεί ότι στην ευχάριστη αυτή έκπληξη συμμετείχε και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Σπηλιόπουλος, με το συνδυασμό του οποίου κατεβαίνει στις εκλογές ο εορτάζων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα ενώ, ο φίλοι του αφού πρώτα έκλεισαν  ραντεβού στο γραφείο συμβούλων επενδύσεων που διατηρεί στην Πάτρα, στο όνομα «Παπανδρέου», στη συνέχεια εισέβαλαν στο χώρο.

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας,  ο οποίος έγινε 40 ετών, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε τους φίλους, συνεργάτες και συντρόφους του από το κόμμα για την όμορφη αυτή έκπληξη ενώ, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό  στο facebook έγραψε χαρακτηριστικά: «Να σου έχουν κλείσει ραντεβού στο γραφείο, στο όνομα “Παπανδρέου” και να ακολουθεί εισβολή με τούρτα ΠΑΣΟΚ!!! Αξία Ανεκτίμητη!!!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΤΣΙ; ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ;

Comments are closed.