Υποτάσσεται και ο Βίκτορ Όρμπαν στην Παγκόσμια ΕΛΙΤ για το ειδεχθές υγειονομικό πάσο! “Ή κάνεις εμβόλιο ή απολύεσαι”

Κοινοποίηση:
ορμπαν

Η κυβέρνηση του Βίκτορ Όρμπαν, μια από τις πλέον πατριωτικές κυβερνήσεις στην Ευρώπη, κυβέρνηση που έχει πολλές φορές συγκρουστεί επιτυχώς με την διεθνιστική – νεοκομμουνιστική γραφειοκρατία των Βρυξελλών, φαίνεται πως υποχωρεί στην εμβολιαστική υστερία.

Έτσι λοιπόν, η ουγγρική κυβέρνηση άνοιξε σήμερα τον δρόμο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα..

«Οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να απαιτούν τον εμβολιασμό του προσωπικού τους», ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Γκέργκελι Γκούλιας, προσωπάρχης του πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν.

Όσοι δεν τηρήσουν τις οδηγίες «θα πρέπει να τεθούν σε άδεια άνευ αποδοχών και μπορεί να απολυθούν έπειτα από έναν χρόνο», ενώ η «κυβέρνηση ως εργοδότης» θα δώσει κι η ίδια το παράδειγμα, διευκρίνισε ο ίδιος, καλώντας τις τοπικές αρχές να κάνουν το ίδιο.

Επιπλέον, η χρήση της μάσκας θα γίνει «υποχρεωτική στα μέσα μαζικής μεταφοράς από την 1η Νοεμβρίου».

Η Ουγγαρία ήρε την 21η Μαΐου τους περισσότερους από τους υγειονομικούς περιορισμούς, κρίνοντας επαρκές το επίπεδο εμβολιασμού σε αυτή τη χώρα των 9,8 εκατομμυρίων κατοίκων.
Εκείνη την εποχή, η Ουγγαρία κατείχε ένα από τα υψηλότερα επίπεδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χάρη στην προσφυγή της στο ρωσικό εμβόλιο Sputnik και το κινεζικό Sinopharm, πέραν των εμβολίων που είχε εγκρίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όμως, η εκστρατεία έμεινε στη συνέχεια στάσιμη, με το 60% του πληθυσμού να έχει εμβολιαστεί πλήρως, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του Γαλλικού Πρακτορείου.

Σήμερα, η Ουγγαρία κατέγραψε 4.039 νέα κρούσματα και 45 θανάτους.

Δυστυχώς και ο Βίκτορ  Όρμπαν, φαίνεται να βαδίζει στα χνάρια του Μάριο Ντράγκι που έχει επιβάλλει το λεγόμενο Covid pass στην Ιταλία από 15 Οκτωβρίου. Τα πράγματα στην Ευρώπη γίνονται όλο και πιο δύσκολα για κάποιον που θέλει να διατηρήσει το δικαίωμα του στην αυτοδιάθεση του σώματος του και πλέον μια μια οι κυβερνήσεις διολισθαίνουν σε έναν χοντρό εκβιασμό: Ή κάνεις εμβόλιο η απολύεσαι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μπορεί να τον “κρατάνε” και με τίποτα “ροζ”βίντεο ή σκάνδαλα στο συρτάρι. Εύκολα κουμαντάρουν τις μαριονέτες τους.

  2. Σχεδόν ένα χρόνο φουλ εμβολιασμοί και τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από πέρυσι στο θέμα του κορωνοϊού. Και έρχονται από πάνω οι κυβερνήσεις να επιβάλλουν υποχρεωτική γονιδιακή επέμβαση στους ανθρώπους, τακτικώς επαναλαμβανόμενη. Αρνούνται τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα του αυτεξούσιου,της αυτοδιάθεσης και της αυτοκυριαρχίας.

  3. Προφανώς τον απείλησαν ότι θα τον καθαρισουν ή ότι θα έχει την τύχη του Κουρτς

Leave a Response