Υποκλοπές: Μήνυση για έμμεση παρακολούθησή του κατέθεσε ο Γιώργος Καμίνης

Κοινοποίηση:
ΚΑΜΙΝΗΣ

Μήνυση στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών σχετικά με την πιθανότητα «έμμεσης» παρακολούθησης του τηλεφώνου του, κατέθεσε σήμερα Δευτέρα ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Καμίνης.

Όπως έκανε γνωστό, στενός του φίλος, με τον οποίο διατηρεί τακτική επικοινωνία, έχει κατονομαστεί σε δημοσιεύματα ως στόχος παρακολούθησης από την ΕΥΠ.

Τι αναφέρει

«Το σκάνδαλο των υποκλοπών δεν αφορά μόνο τα άμεσα θύματα: τα άτομα εκείνα, των οποίων η ιδιωτικότητα παραβιάστηκε βάναυσα. Αφορά επίσης και όσους ή όσες επλήγησαν εμμέσως, [ ] εκείνους δηλαδή που, για όσο διάστημα διαρκούσε η παρακολούθηση ενός ατόμου από την ΕΥΠ, συνομίλησαν ή επικοινώνησαν μαζί του. Σε αυτά τα «εξ αντανακλάσεως» θύματα ανήκω κι εγώ» γράφει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Καμίνης.

Όπως αναφέρει ο κ. Καμίνης, ο κύριος λόγος της μήνυσης είναι μεν η δικαστική καταδίκη των υπευθύνων, αλλά η πράξη του φέρει και συμβολικό χαρακτήρα: να αναδείξει την προσπάθεια της κυβέρνησης να υποβαθμίσει τη βαρύτητα της υπόθεσης και να αποτρέψει την αποκάλυψη της αλήθειας.

«Μπροστά σε αυτή την πρωτοφανή αντιθεσμική συμπεριφορά, όσοι νιώθουν πως πλήττονται προσωπικά από τις υποκλοπές έχουν χρέος να θυμίζουν και να υπενθυμίζουν στους κυβερνώντες πως δεν θα επιτρέψουν η υπόθεση αυτή να ξεχαστεί» καταλήγει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

 1. Φοβάσαι λαθροκαμίνη μην βγούνε στη φόρα πιπεράτοι διάλογοι με νεαρούς καλογυμνασμένους μελαψούς νεαρούς;

 2. Αηδιαστικός. Γλοιώδης. Πρώην πρόεδρος ανεξάρτητης αρχής, να το παίζει τώρα φυτευτος βουλευτακος.

 3. Μόνο αηδία μου προκαλεί αυτός ο άνθρωπος μόνο και μόνο όταν τον βλέπω.
  Εκτός από το ότι είναι ένα απόλυτο αριστερό φασισταριό και ανθέλληνας μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο, η όψη του από μόνη της μου προκαλεί αηδία.
  Δυστυχώς όμως υπάρχουν άνθρωποι που τον ψηφίζουν.
  Θα πω κάτι μου είχανε πει παλιά σε μία άλλη χώρα όταν έπεφταν οι βόμβες πάνω από τα κεφάλια μας.
  Μου είχε πει λοιπόν τότε κάποιος ότι ” ο κάθε λαός έχει την εξουσία που του αξίζει”.

Leave a Response