ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ! ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ – ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ – ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΟΛΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ Η ΠΟΛΗ [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΣΑΨΑΣΨΑΣΨ

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και δυνάμεις των ΜΑΤ, γύρω από την Καμάρα.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν το Σύνδεσμο της Θύρας 4 βρήκαν μπροστά τους ισχυρό αστυνομικό κλοιό. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ τους απώθησαν και τότε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν εκτοξεύουν νερά και ύβρεις κατά της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τελικά μετά από λίγα λεπτά οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» οπισθοχώρησαν, όπως και οι διμοιρίες των ΜΑΤ που εξακολουθούν να περιφρουρούν το Σύνδεσμο.

Και στο Γεννηματάς

Νωρίτερα μεγάλη μάζα των οπαδών του ΠΑΟΚ αποβιβάστηκε από λεωφορείο του ΟΑΣΘ και κατευθύνθηκε προς την Καμάρα. Οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ τους απώθησαν και τους είπαν χαρακτηριστικά ότι εάν επιχειρήσουν και πάλι να προσεγγίσουν το σημείο, τότε θα προσαχθούν.

“War Zone” η Θεσσαλονίκη – Στο πόδι η Αστυνομία

Αυστηρά είναι τα μέτρα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη εν όψει τον αγώνα μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ, σήμερα στις 20:00, την ώρα που οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν καλέσει σε συγκέντρωση στην Καμάρα στις 3 το μεσημέρι, παρά την απαγόρευση.

Από χθες, η αστυνομία με ανακοίνωσή της έχει ήδη απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων και τμήμα του παραλιακού μετώπου, από τις 08:00 έως και τις 20:00 λόγω του ντέρμπι.

Απομακρύνουν οπαδούς στη Θεσσαλονίκη (1)
Απομακρύνουν οπαδούς στη Θεσσαλονίκη (2)

Παρά την απαγόρευση, οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή τους προανήγγειλαν συγκέντρωση στην Καμάρα για τις 15:00 και πορεία προς το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», όπου έχει καταλύσει η αποστολή. Ανέφεραν μάλιστα ότι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα σε γιγαντοοθόνη στην Τούμπα, εκεί όπου θα πάει και η αποστολή της ομάδας για τους πανηγυρισμούς, εφόσον κερδίσει τον αγώνα και άρα το πρωτάθλημα.

Ισχυρότατες δυνάμεις της αστυνομίας συνόδευαν τους οπαδούς που πήγαιναν προς το γήπεδο της Τούμπας, όπου θα δουν τον αγώνα σε γιγαντοοθόνες. Παράλληλα, οι αστυνομικοί απομάκρυναν τον κόσμο που ερχόταν στην Καμάρα.

astynomia-thessaloniki-13
astynomia-thessaloniki-12
astynomia-thessaloniki-11
astynomia-thessaloniki-10
astynomia-thessaloniki-9
thessaloniki-astynomia-8
thessaloniki-astynomia-6
thessaloniki-astynomia-5
thessaloniki-astynomia-4
thessaloniki-astynomia-3
thessaloniki-astynomia-2
thessaloniki-astynomia-1
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Σπάστε και κανα κόκκαλο.
    Δεν θα πάθουν και τίποτε οι Αλβανογεωργιανοί στο φινάλε

Leave a Response