ΥΠΟΠΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΟΣ -ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΤΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ- ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! 

Κοινοποίηση:
mitsotakis-tsipras-1-1

Ρεπορτάζ: Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

“Μας έφτυσαν και εμείς παριστάνουμε ότι βρέχει!”. Σε αυτή τη φράση συμπυκνώνεται το νόημα της μακροσκελούς δήλωσης που έκανε χθες για την εκλογική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ Κυριακή ο εξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα και επανεκλεγείς βουλευτής Γιώργος Τσίπρας. Μία δήλωση που αν και δεν τον κατονομάζει, βασικό αποδεκτή έχει τον… ξάδελφο ο οποίος όμως την ίδια ώρα έδειχνε αποφασισμένος να παραμείνει γαντζωμένος στην καρέκλα και να μην εγκαταλείψει  τίποτα την κομματική αρχηγία. Και όχι μόνο μένει γαντζωμένος στην καρέκλα αλλά και επιβεβαιώνοντας ότι αν και στις εκλογές ο κόσμος τον έφτυσε εκείνος νομίζει ότι απλώς έβρεχε, φόρτωσε όλες τις ευθύνες για την αποτυχία του στα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης που δεν έτρεξαν να τον προσκυνήσουν και να αποδεχτούν πριν ακόμα γίνουν οι εκλογές πότε θα συνεργαστούν μαζί του…

390576-giorgos_tsipras (1)

“Οι προοδευτικές δυνάμεις στις οποίες τείναμε το χέρι της συνεργασίας, καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο είχανε μέτωπο σχεδόν αποκλειστικά ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ” είπε και σε άλλο σημείο πρόσθεσε ότι “την ώρα μιας ιστορικής εκλογικής νίκης της δεξιάς, αυτοί πανηγυρίζανε περισσότερο από τους Νεοδημοκράτες για την πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς κοιτάζαμε τη χώρα. Εκείνοι το δικό τους το χωράφι”. Αυτό ήταν το άλλοθι πού βρήκε να επικαλεστεί χωρίς να κάνει την παραμικρή αναφορά στα λάθη του ΣΥΡΙΖΑ και τα δικά του τα προσωπικά, χωρίς να πει καν τη λέξη αυτοκριτική και μιλώντας γενικώς και αορίστως για αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

Δεν είναι όμως μόνο ο έρωτας του για την καρέκλα του κομματικού αρχηγού, αφού εξάλλου το μόνο επάγγελμα που ξέρει και αυτός να κάνει είναι του πολιτικού.

Το μεγάλο θέμα που προκύπτει έχει να κάνει με το  ύποπτο παιχνίδι του Τσίπρα γενικότερα. Από τη μία πλευρά αυτό που φαίνεται καθαρά πλέον είναι ότι”οδηγεί” τον ΣΥΡΙΖΑ πίσω στο 3%. Ταυτόχρονα μένοντας κολλημένος στην καρέκλα βοηθάει τον Κούλη στα σχέδιά του σε βάρος της πατρίδας και της ελληνικής κοινωνίας. Και τον βοηθάει όχι ως συγκυβέρνηση πια, αλλά με το να είναι από εδώ και πέρα ο Κούλης ανεξέλεγκτος στο γήπεδο, για να ξεπουλήσει όλα τα εθνικά θέματα μετά τις εκλογές χωρίς εμπόδιο, όπως θέλουν οι ξένοι.

Τα σενάρια που υπήρχαν μέχρι πριν από λίγες ημέρες στο συρτάρι ήταν, ανάλογα με το εκλογικό αποτέλεσμα, δύο.

Στην πρώτη περίπτωση που επιβεβαιωνόταν η αρχική τάση ότι η Νέα Δημοκρατία θα υποστεί εκλογική πτώση παραμένοντας όμως πρώτο κόμμα, θα ενεργοποιούνταν είτε το σχέδιο για αποστασίες -όπως είχε αποκαλυφθεί εξάλλου εδώ και αρκετές εβδομάδες- είτε το σχέδιο της συγκυβέρνησης δύο ή τριών κομμάτων, από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ δηλαδή.

Το δεύτερο πλάνο είχε να κάνει με την περίπτωση ο Μητσοτάκης πετύχαινε τον εκλογικό του στόχο. Με τα αυτογκόλ του ΣΥΡΙΖΑ -και τελευταίο αυτό με τον Κατρούγκαλο για τις ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών- αλλά και τα γενικότερα εγκληματικά λάθη όλης της προηγούμενης περιόδου, ο Μητσοτάκης βοηθήθηκε αποτελεσματικά για να φανεί μέσα στο πολιτικό τόξο της “κανονικότητας και της συστηματικότητας”, ότι δεν υπάρχει άλλη ισχυρή εναλλακτική λύση. Και  βοηθήθηκε είτε σκόπιμα και μεθοδευμένα είτε  εκ των πραγμάτων. Σημασία δεν έχει το γιατί, σημασία έχει το αποτέλεσμα.

————————————

Από τη στιγμή λοιπόν ο Μητσοτάκης βρέθηκε σαν τον μονόφθαλμο ανάμεσα στους τυφλούς μεταξύ των κομμάτων εξουσίας, το ενδιαφέρον στρέφεται στην αμέσως επόμενη ημέρα.

Όλοι γνωρίζουν και γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι όποια κυβέρνηση από αυτά τα  κόμματα -ή με κάποια από αυτά τα τρία κόμματα- προέκυπτε στις κάλπες της Κυριακής, η βασική της “αποστολή” θα ήταν να επισπεύσει τις διαδικασίες και τις μεθοδεύσεις για την επανέναρξη του λεγόμενου διαλόγου με την Τουρκία με φόντο τη συνεκμετάλλευση την προσφυγή στη Χάγη και εν τέλει την μοιρασιά του Αιγαίου και τον ακρωτηριασμό της εθνικής και εδαφικής μας ακεραιότητας. Κι όλο αυτό προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα σχέδια και τα συμφέροντα της Δύσης,  του ΝΑΤΟ και της Γερμανίας για κρατήσουν την Τουρκία στο άρμα τους. Καθώς μάλιστα στις εκλογές αυτής της  Κυριακές ο Ερντογάν είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για να ξανακερδίσει το παιχνίδι,  το παζάρι με τον Σουλτάνο θα γίνει πιο σκληρό και τα “ανταλλάγματα” που θα χρειαστεί να του δώσουν για να μειώσει τα πάρε-δώσε με την Ρωσία και τον Πούτιν προβλέπονται περισσότερα και μεγαλύτερα.

Με το γάντζωμα του στην καρέκλα ο Τσίπρας μετά την εκλογική συντριβή οδηγεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μία εσωτερική αποσύνθεση και ιστορικών διαστάσεων εσωστρέφεια ανάλογη με τις 20 μονάδες διαφορά που έχει από τη Νέα Δημοκρατία. Όσο και να προσπαθεί να δικαιολογήσει αυτό που κάνει με το επιχείρημα ότι έχει την ευθύνη να αποτρέψει την “προοπτική ενός ανεξέλεγκτου ηγεμόνα πρωθυπουργού”, στην πραγματικότητα όμως αυτό που λέει ότι δήθεν αποτρέπει είναι και αυτό που διαπράττει.

————————————

Από εδώ και πέρα και μετά την κατραπακιά της Κυριακής, εξαιτίας του Τσίπρα δεν θα υπάρχει αντιπολίτευση από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον Μητσοτάκη. Έχοντας μπει σε έναν βαθύ κύκλο των εσωτερικών της προβλημάτων -στην κορυφή των οποίων βρίσκεται ο ίδιος ο Τσίπρας ως το μεγάλο βαρίδι πια- η λεγόμενη αξιωματική αντιπολίτευση στην πραγματικότητα αφήνει ελεύθερο και ανεξέλεγκτο τον Κούλη να κάνει ό,τι θέλει. Με την ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση που έχει προκαλέσει μάλιστα τα δύο τελευταία εικοσιτετράωρα με αυτές τις ύποπτες εμμονές του ο Τσίπρας, να μην αναλάβει προσωπικές ευθύνες και να μην δρομολογήσει ό,τι χρειάζεται να γίνει στο θέμα της ηγεσίας, είναι πλέον πολύ πιθανό στις δεύτερες κάλπες στις 25 Ιουνίου ο χώρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διαλυθεί ακόμα περισσότερο προς όφελος της Νέας Δημοκρατίας και του Μητσοτάκη.

Έτσι με αυτή την  δήθεν νομιμοποίηση της λαϊκής εντολής για μία ισχυρή αυτοδυναμία ο Κούλης εκτός από τον εσωτερικό Αρμαγεδώνα θα βάλει χωρίς κανένα εμπόδιο -από την αξιωματική αντιπολίτευση- μπροστά την υλοποίηση και των αντεθνικων του σχεδιων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε εξάλλου για όλα αυτά τα θέματα -συνεκμετάλλευση, τι θα γίνει με τον ορυκτό πλούτο, τις εξελίξεις στο Αιγαίο, τη Θράκη κλπ- ο Τσίπρας συμφωνούσε από τα πριν πλήρως με τον Κούλη. Όπως έγινε και με την Συμφωνία των Πρεσπών. Τώρα που αφήνει το πεδίο εντελώς ελεύθερο…..

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Μου φαίνεται ότι όλοι ξεχάσατε εδώ μέσα σε αυτές τις εκλογές,το πώς και πότε φτιάχτηκε η αριστερή 😂😂😂😂… Οικογένεια Τσιπρα, με αναθέσεις απευθείας, από τον ίδιον τον Παττακο.Και μην ξεχάσουμε και τους κομμουνιστες που έσπαγαν πέτρες για αμμοχάλικο, στα λατομεία του μπαμπά Αλαβανου. Αμνησία ή εκ του πονηρού;;;

  2. Η ΜΕΓΗΣΤΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΑΜΝΟΥΣ.
    Kανένας απο τους 3 συστημικούς πολιτικούς αρχηγούς δεν έπρεπε να έκλεγεί και δεν θα πρέπει να εχει παρουσία στο σπίτι του λαού των Ελλήνων – βουλή.
    Αλλά στη χώρα των αμνών όλα είναι πιθανά.
    Το εκλογικό αποτέλεσμα κατά τη δική μου λογική δεν βγάινει να είναι αληθινό. Πιστεύω απόλυτα ότι είναι κάλπικο.
    Όμως μου γεννάται ένα ερωτιματικό. Γιατί κανένας πολιτικός αρχηγός δεν αμφισβήτησε αυτό το εξωπραγματικό εκλογικό αποτέλεσμα?
    Η μόνη απάντηση που βρήκα ήταν η εξής. Ο Καλιγούλας από κάπου τους κρατάει. Τους κρατά όμηρους, η έχουν συμφωνήσει τα τρία μνημονιακά συστημικά
    νεοταξήτικα κόμματα μετά από εντολές των νεοταξιτών εργοδοτών τους, Claus Shwamb, etc, ώστε με την παντοδυναμία του Καλιγούλα να είναι εφικτή η αναθεώρηση του συντάγματος προς εναρμόνηση του για την έναρξη εφαρμογής του εγκληματικού φασιστικού σχεδίου τους γνωστού ως Great Reset.
    Έτσι ο Καλιγούλας παίρνει όλη την πολιτική ευθύνη άφήνοντας αλώβητα τα άλλα δύο ελεγχόμενα νεοταξίτικα κόμματα τους, ΣΥΡΙΖΑ & ΠΑΣΟΚ, ώς παρακαταθήκη για να συνεχίσουν το έργο της εναλλαγής στην εξουσία σε περίπτωση σφοδρών αντιδράσεων του λαού.
    Γιατί ο Καλιγούλας είχε προβεί στις γνωστές και άγνωστες ακόμη εκτεταμένες παρακολουθήσεις?
    Είναι μήπος γιατί σχεδίαζε την εκτεταμένη νοθεία και ήθελε να έχει τους βασικούς του ανταγωνιστές σε ομηρία?
    Πιστεύω ότι αυτό το σενάριο ανταποκρίνετε περισσότερο στην πραγματικότητα εφόσον κανείς τους δεν αμφισβήτησε το εξωπραγματικό εκλογικό αποτέλεσμα. Όμως ένα από τα δύο σενάρια σύμφωνα με τι δική μου λογική ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

  3. ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΕΣ.
    Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΗΣΕ ΚΑΛΙΓΟΥΛΑ?
    ΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ?
    ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΗΝ ΑΜΕΛΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ
    ΞΑΝΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩΝΤΑΣ ΚΑΛΙΓΟΥΛΑ.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ.
    Good Luck to all of you fom Wanderful Copenhagen

  4. Ρε συντροφοι , ειδε κανεις την τσοπανιδου την ποπη;

  5. Και οι δυο δουλευουν για τον θειο Κλαους του WEF. Γι αυτο δεν βλεπετε και κινηση περι νοθειας. Την ιδια πολιτικη φερνουν στη χωρα και τα δυο τσιρακια. Η νοθεια ειχε στοχο τον πατριωτικο χωρο που τωρα ξυπναει στην Ελλαδα και οι μεθοδοι που χρησιμοποιουν ειναι οι ιδιες με αυτες του Μπιντε στις ηνωμενες πολιτειες. Περομενετε και θα δειτε πραματα και θαματα. Οταν καταλαβουν οι χρησιμοι ηληθιοι στο ΣΤΕ τι εχουν κανει δεν θα υπαρχει πισογυρισμα. Θα με πειτε κολοπαιδο και δεν δινω δεκαρα αλλα πολυ θα το χαρω οταν καταλαβουν τι εκαναν σ αυτους που αγαπουν και νοιαζονται εκτος το πουλημενο τομαρι τους.

  6. Το θέμα είναι να μην λέει ο ένας το μακρύ του και ο αλλος το κοντό του απο εμας, πρέπει να είμαστε ενα εμείς για να καταφέρουμε κάτι, αλλά απο οτι βλέπω ο καθένας θα κάνει οτι του έρθει στο κεφάλι του, πρέπει ολοι να παμε να ψηφίσουμε, και όποιος έχει μυαλό ας πράξη ανάλογα, βλέπουμε, διαβάζουμε, ακουμε, μιλάμε με γνωστούς, ξέρουμε τα προβλήματα που έχει ο καθένας, ας ανοίξουμε τα μάτια μας, εγω δεν θα σας πω τι να ψηφίσετε, ούτε να ακούτε τους άλλους τι θα σας πουν, εσείς ξέρετε τα δικα σας προβλήματα και τι περιμένετε απο αυτο που θα ψηφίσετε, απλα τα πράγματα.

  7. Ένας στρατολογημένος πρακτορίσκος ήταν ο Τσίπρας και τίποτα άλλο. Το έργο και η αποστολή του ήταν να συμπληρώσει το καταστροφικό έργο των ΣαμαροΒενιζέλων και αυτό έκανε. Αυτές τις εντολές πήρε και τις εκτέλεσε μέχρι κεραίας. Μπορεί στο μέλλον να του δώσουν ξανά κάποιο ρόλο. Είναι γνωστό στους μασονικους κύκλους ότι ανήκει σε μια στοά της Ουάσιγκτον. Η κατανάλωση χόρτου κάνει πολύ καλά την δουλειά της.

  8. Ψήφισα Τσίπρα μόνο για να κάνω ζημιά στον καταραμένο, ύστερα από αυτό έληξε τόσο πολιτικά όσο και απο την ιστορία, είναι ζήτημα αν θα μπει και στην βουλή. Στις 21 Ιουνίου δεν υπάρχει πλέον άλλη επιλογή, μόνο Βελόπουλο.

  9. Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν δυνατός ήταν μόνος εναντίον όλων. Τώρα θα σας γα@μηθει η μάνα.

  10. Ο λαλίστατος Πολάκης πού είναι; Κατάπιε τη γλώσσα του; Χατζηνικολάου-Πολάκης, 1-0.

  11. Στα Γρεβενά το 2019 έβγαλαν τον Πάτση και τώρα έβγαλαν ένα κομματόσκυλο νεοδημοκράτη επάγγελμα το κόμμα που είναι 800 κιλά λίγδα και στη φάτσα είναι σαν μπαμπουίνος.
    https://aetos-grevena.blogspot.com/2023/05/blog-post_7359.html
    Τα Γρεβενά είναι από τους ποιο φτωχούς νόμους της Ελλάδας και ψηφίζουν συνέχεια ΝΔ.

    1. Στην τελευταία απογραφή του Ν.Γρεβενών 17% λιγότεροι κάτοικοι.
      Συνεχίζουν γερά με Νουδούλα.
      Στα παπάρια τους που τα νέα παιδιά φεύγουν έξω πάνω από όλα το κόμμα.

  12. Οι ελληναράδες ψήφισαν ΝΔ και κλεφτοπασόκ δηλαδή αυτούς που τους χρεοκόπησαν.
    Έχουν χρεοκοπήσει και τα κόμματα τους.
    Και εσείς νεοελληναράδες τους δώσατε τη δύναμη να συνεχίσουν.
    Οι ελληνάρες έφαγαν πέντε κιλά λωτούς ο καθένας και πήγαν και ψήφισαν ΝΔ και κλεφτοπασόκ.

  13. Έτσι όπως κατέληξε η κατάσταση καλύτερα είναι να κατέχουν θέσεις κλειδιά οι Βοριδης,Πλευρης !Αδωνης ! Παρα η Κυρα Τασια, ο Σκούρτης και ο Πολακης.
    Και μην μου πει κανένας μα και μου , εδώ άλλοι που είναι και καλά εθνικιστες ψήφισαν αυτους τους κατσαπλιαδες τους βελουχιωτηδες.

  14. Ναι μωρέ ψήφισαν οι ελληναράδες 40% Μητσοτάκη και φταίει ο Τσίπρας.
    Ο λαός που θέλει να σωθεί δεν ψηφίζει Μητσοτάκη με 40%.

  15. Πρόσφατη δήλωση απειλή του σπιρτζη…θα γίνουν όλοι δημοκράτες είτε με το καλό είτε με το αγριο.
    Κατρουγκαλος θα αυξήσουμε της εισφορές των ε.ε.
    Ξεκάθαρα πολιτικη υπερ λαθρομεταναστων ρομα κτλ.
    Ανοιχτά συνορα , το Αιγαίο ανηκει στα ψάρια του…θελετε να πω κι αλλα;

    1. Εντάξει τρολάκι του Κούλη μας έπεισες τράβα τώρα για το 0,60.
      Ζήτα και αύξηση πάλι καταφέρατε να ξεγελάσετε το χαζοπόπολο.

  16. … αν νοητικά μεταφερόμασταν στην εποχή του 114 με οσα έχουν βγει στην φορα και οσα ‘παρατράγουδα’ έχουν συμβεί που δείχνουν ‘ενδείξεις’ περι νοθευμένων εκλογών, σημερα θα καιγόταν το σύνταγμα και η Ελλδα ολη, δυστυχώς ομως ζουμε στην εποχη της υποταγής και μοιρολατρίας.!!

  17. Σιγουρα ο Τσιπας παιζει βρώμικο ρολο, τι να πρωτοθυμηθει κανεις, απο τα χασκογελα διπλα στη νεα κυβερνηση του Κουλη,στα 2019,λιγο μετα τις εκλογες,που χαριεντιζοταν μαζι τους ,λες και ητανε τα καλυτερα φιλαρακια…απο την ανυπαρκτη αντιπολιτευση τεσσερα χρονια, που περιφεροταν εδω κι εκει ,χαζογελωντας ,ενω ο κουλης μας εσκαβε το λακκο… μεχρι ακομα και τουτη τη στιγμη,που θα επρεπε να ειχε παραιτηθει απο την πρωτη στιγμη,αν ειχε μεσα του στοιχειωδες ηθος και ανδρισμο,εστω για τα ματια του κοσμου . Εστρωσε το δρομο στον κουλη και τη συμμορια του και αμεσως μετα γελαγε ολοκληρος,σα χανος … χανει ταπεινωτικα τις εκλογες απο την πιο αθλια κυβερνηση και εξακολουθει τα ιδια φουμαρα “αναλαμβανω ευθυνη”, ποια ευθυνη ,ρε γελοιε, αν αναλαμβανες την ευθυνη θα επρεπε να εχεις παραιτηθει,περίτριμμα ! Στις 25 /6 , που δεν θα τον ψηφισουν ουτε αυτοι που τον ψηφισαν “για να φυγει το καθαρμα” , θα παρει 12 ο/ο . Ασε που πολλοι συριζαιοι, απο αγανακτηση για την κοροιδια που τους παταει ,δε θα πανε καν να ψηφισουν. Προβλεπω οτι η αποχή θα πιασει zενιθ, ο κοσμος τους σιχαθηκε εντελως,ολοι αναρωτιουνται τι θεατρο παιζεται απο ολα αυτα τα καραγκιοζάκια. Πως γινεται κομματα ανυπαρκτα ,κομματα – σφραγιδες,οπως κωσταντοπουλου και ΝΙΚΗ …ουρανοκατεβατα … να φτανουν για πλακα στο 2.7 κλπ. Μεγαλες πουστιες παιζονται

  18. Στις 25 Ιουνίου,θα μπει κ η Ζωουλα κ η ΝΙΚΗ , Κ το ΠΑΣΟΚ θα παει στο 15% κ ο Σύριζα για δυαλιση, έτσι ολο το παιχνίδι θα το παίξει μονος του ο Κούλης.

  19. Ο/Η Δεν έχει λόγο ύπαρξης πια ο συριζα την εκανε την δουλεια λέει:

    Απ την ρωσικη πρεσβεία τα λένε αυτα;

  20. Εεεεεεεεε,μιααα ταινίαααααααα,εεεεεε,με πολυυυυ τσιπρααααα,και με πολυυυυ κουληηηη.Παιζουν:Κούλης Μητσοτάκης,Αλέξης Τσίπρας, Πόπη Τσαπανίδου,Άδωνις Γεωργιάδης,Ντόρα Μπακογιάννη ,ΜΑΡΕΒΑ γκραμποφσκι,Νίκος Ανδρουλάκης.Η ταινία γυρίστηκε στα στούντιο του Αρείου πάγου . Σκηνοθέτης:Makeleio bross company.Σκηνοθετης:j.SORROS.Χρρρρρβσζζζζζζτ!!!!!

Comments are closed.