Τώρα τους κλείνει στο σπίτι! Ο Μπόρις Τζόνσον τώρα λέει στους Βρετανούς ότι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα

Κοινοποίηση:
boris

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, στην αρχή της κρίσης του κορωνοϊού, το έπαιζε άνετος και δεν λάμβανε τα απαιτούμενα μέτρα. Τώρα, που εκείνος είναι σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού, θα στείλει επιστολή -όπως αναφέρει το BBC -σε όλους τους πολίτες και τους προειδοποιεί ότι τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.

Ο αριθμός των νεκρών από την ασθένεια Covid-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο έφθασε πλέον τους 1.019, καθώς 260 νέοι θάνατοι ανακοινώθηκαν χθες.

Στην επιστολή του, που θα επιδοθεί σε 30 εκατ. νοικοκυριά ο Βρετανός πρωθυπουργός αναφέρει: “Εξ αρχής προσπαθήσαμε να λάβουμε τα σωστά μέτρα τη σωστή στιγμή”. “Δεν θα διστάσουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα εάν οι επιστημονικές και ιατρικές συστάσεις ορίζουν ότι αυτό πρέπει να κάνουμε” συνεχίζει και πρόσθεσε: “”Είναι σημαντικό για εμένα να είμαι ειλικρινής μαζί σας: γνωρίζουμε ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν πριν βελτιωθούν”.

Ειδικοί εκτιμούν ότι ο αριθμός των κρουσμάτων και των θανάτων θα συνεχίζει να αυξάνεται τις επόμενες δύο εβδομάδες, πριν αρχίσουν να αποδίδουν τα μέτρα περιορισμού των καθημερινών δραστηριοτήτων, σημειώνει το BBC.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Εγγλέζοι μια ζωή λάθη λάθη λάθη…κάτι τέτοιους γελοίους είχαν και στον βπ.π. και τον έπιναν συνέχεια,ευτηχως που μπήκαν οι Αμερικανοί και τους ξανά έσωσαν από τους Ούννους αλλά μυαλό δεν έβαλαν οι βρωμιαρηδες

  2. ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ.ΓΙΝΕΣΕ ΟΠΑΔΟΣ MΕΤΑ.ΣΕ ΜΙΑ.ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΕ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Leave a Response