Τώρα που πέρασαν οι «μετανάστες» έφεραν το θωρακισμένο…

Κοινοποίηση:
ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ

Επαίρεται η κυβέρνηση ότι το πρώτο θωρακισμένο όχημα, βαμμένο με τα χρώματα της χώρας μας, βρίσκεται στις Καστανιές του Έβρου.Πρόκειται για όχημα τύπου MRAP Typhoon GSS-300 με μήκος 6,5 μέτρα και βάρους 12,5 τόνων που μπορεί να μεταφέρει 8 εξοπλισμένους αστυνομικούς ή στρατιώτες. Πρόκειται για το ένα από τα οκτώ οχήματα, ίδιου τύπου, που ξεκίνησαν, με πλοίο από την Ιταλία και διαμέσου Τουρκίας πήγαιναν στην Λιβύη.

Όταν μάθαμε για το φορτίο του πλοίου, Νότια της Κρήτης, οι Ειδικές Δυνάμεις του Πολεμικού μας Ναυτικού έκαναν επέμβαση και κατέσχεσαν τα οχήματα, τα οποία παρέμεναν σε αχρηστία από το 2015. Τώρα γιατί το πήγαν στον Έβρο; Αφού είμαστε υπέρ του διαλόγου με την Τουρκία και όσο για τους “μετανάστες’ το μέλημα μας είναι να μαθαίνουμε πόσοι πέρασαν. Άσε που θα καίει και πολύ και μπορεί ο Μητσοτάκης που είναι υπέρ της πράσινης ανάπτυξης να τα γυρίσει σε ηλεκτρικά και να ψάχνουμε φορτιστές στον Έβρο.

Καλά και χρήσιμα είναι όλα αυτά, ειδικά τα τζάμπα, αλλά να τα χρησιμοποιούμε αντί να κάνουμε τους ανθρωπιστές και τους ειρηνιστές. Αλλά και μία απορία, από το 2015 έως το 2022 έκαναν 7 χρόνια να βάψουν ένα όχημα; Με μπατονέτα το έβαφαν;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αρε αχρηστοι ανικανοι πολιτικαντιδες που μας κυβερνανε

Comments are closed.