Τόνυ Δημητρίου: «Έπεσα θύμα τράπεζας, έχασα πάρα πολλά χρήματα»

Κοινοποίηση:
tony-dimitriou

Ο Τόνυ Δημητρίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Secret», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο ΜeToo.

«Το κίνημα metoo δεν βοήθησε μόνο τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά όλη την κοινωνία. Όμως, δεν περίμενα ότι θα είχε τόσο μεγάλη έκταση. Μπορεί να ξέρεις ότι κάποιος είναι πέφτουλας, αλλά που να φανταστεί κανείς την αρρώστια. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς κάποιος μπορεί να λειτουργήσει ερωτικά, όταν η κοπέλα ουρλιάζει και τον χτυπάει», τόνισε και πρόσθεσε:

«Εγώ δεν έχω δεχτεί σωματική βία, καθώς έχω ύψος 1.90. Αλλά κάποιες φορές βρέθηκα έξω από δουλειές, επειδή δεν ενέδωσα. Και πολύ πρόσφατα είχα κλείσει μία δουλειά και βρέθηκα εκτός, επειδή κάποιος ήθελε να βάλει κάποιον δικό του. Και αυτό είναι ένα είδος κακοποίησης, ένα είδος λανθασμένης άσκησης εξουσίας».

Έπειτα, έκανε λόγο για την απάτη που συνέβη εις βάρους του πριν πολλά χρόνια.

«Κι εμένα ακόμα μου έχει συμβεί να πέσω θύμα τράπεζας, όταν -πριν από 15 χρόνια- πήρα στεγαστικό δάνειο σε ελβετικό νόμισμα και έχασα πολλά χρήματα. Ήταν μία μεγάλη απάτη. Ανήκω σε έναν σύλλογο ανθρώπων με το ίδιο πρόβλημα, που έχουμε κινηθεί νομικά», εξομολογήθηκε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Το 1,90 νομίζει οτι τον έσωσε. Απλά δε του ετυχε κανένας με τεχνικές Μπρους Λί και με δύναμη Τρομάρα. Ούτε ο Μπρους Λι ηταν 1,90, ουτε ο Τρομάρας είναι 1,90

  2. Εσύ έκανες σύμβαση δανείου σε ξένο νόμισμα.το ξένο νόμισμα αποτελεί το λογιστικό νόμισμα και το ευρώ το νόμισμα πληρωμής.γιατι το έκανες σε ελβετικά φράγκα και όχι σε ευρώ γιεν δολάρια η bitcoin ; Γιατί νόμιζες ότι θα είναι σταθερό νόμισμα η’ ότι θα υποτιμηθεί έναντι του ευρώ για να επωφεληθεις ,ε δεν σου έκατσε ρε φίλε .τι θέλεις να στο πληρώσουμε εμείς το δάνειο τώρα !? Οι μόνοι αδικημένοι είναι οι ομολογιούχοι του δημοσίου. Εσείς με τα ελβετικά φράγκα ας προσεχατε. Δεν έχεις δει την ταινία ΒΑΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ για να ήξερες? Κορόιδο ..

  3. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ…. ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΘΥΜΑΤΑ…. ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ…. ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ #ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ# ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ #ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ# ΑΛΑ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ…. ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ….ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ…. ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ…ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ… ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ…. ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ… ΕΘΝΟΜΗΔΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ…. ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ…. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ #ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ# ΑΝΑΨΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ….

  4. ΡΕ ΧΑΙΒΑΝΙ…. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΣΟΥΠΕ… Μ ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ GATES? ΑΣ ΠΟΥΜΕ?…..ΔΕΝ ΣΟΥΠΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΦΕΡΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΧΕΙΣ…. ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ… ΘΑ #ΠΛΟΥΤΗΣΕΙΣ# ΜΕ 450 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ Μ ΕΝΑ #ΚΟΛΠΟ#…. ΚΟΛΠΑΤΖΟΥ ΤΖΟΥ ΤΖΟΥ ΤΖΟΥ….. ΧΑΙΒΑΝΙ

Comments are closed.