«Τυφώνας»… Λειψία ισοπέδωσε 6-1 τη Σάλκε

Κοινοποίηση:
Λειψία - Σάλκε 6-1

Τέσσερα 24ωρα μετά το εντός έδρας 1-1 στο ντέρμπι με την Μπάγερν, η Λειψία επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με το εμφατικό 6-1 της Σάλκε στη «Βέλτινς Αρένα» του Γκελζενκίρχεν, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» του 2ου γύρου της Bundesliga.

Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε «καθάρισε» με… συνοπτικές διαδικασίες το ματς με την ουραγό της βαθμολογίας, καθώς προηγήθηκε με 2-0 στα πρώτα 15 λεπτά απλοποιώντας σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα στη συνέχεια.

Πριν τη λήξη του α΄ ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι σκόραραν άλλες δύο φορές και στο δεύτερο μέρος έκαναν… προπόνηση, βάζοντας άλλα δύο γκιολ, το πέμπτο με τον κορυφαίο τους παίκτη στο ματς, Ντάνι Όλμο (2 ασίστ κι ένα γκολ) και το «κερασάκι στην τούρτα» με τον Πόουλσεν στο 89΄.

Έτσι, επέκτεινε το αήττητο για 10η σερί αγωνιστική, φτάνοντας τις 7 νίκες, μείωσε στο -3 από την πρωτοπόρο Μπάγερν (φιλοξενεί απόψε την Κολωνία), ενώ έχει να χάσει περισσότερο από 4 μήνες και συγκεκριμένα από τις 17 Σεπτεμβρίου 2022 και το 3-0 από την Γκλάντμπαχ στο «Μπορούσια Παρκ».

Για τους «βασιλικούς μπλε» τα πράγματα όσον αφορά το μέλλον τους στην κορυφαία κατηγορία δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο, μιας και γνώρισαν την 10η ήττα τους στα 11 τελευταία ματς (έχουν να νικήσουν από τις 9/11 και το 1-0 επί της Μάιντς) και μοιραία παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: