Τσιτσιπάς: «Οι Έλληνες είναι περήφανοι κι έχω μεγάλη υποστήριξη»

Κοινοποίηση:
111

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη σεζόν του στην Αυστραλία και μίλησε ενόψει του ATP Cup για ην υποστήριξη που έχει πάντα από τους Έλληνες της ομογένειας.


Ο κορυφαίος τενίστας της χώρας μας τόνισε ότι οι Έλληνες της Αυστραλίας είναι διπλά περήφανοι για τις επιτυχίες της πατρίδας τους και ο ίδιος είναι χαρούμενος που θα παίξει και για αυτούς.

Οι δηλώσεις του Τσιτσιπά
«Οι φίλαθλοι θα φωνάζουν τα ονόματά μας και θα φωνάζουν δυνατότερα από τους φιλάθλους των άλλων χωρών. Οι Έλληνες είναι πολύ υπερήφανοι, ειδικά οι Έλληνες της Αυστραλίας. Είναι διπλά υπερήφανοι από εμάς στην Ελλάδα. Υπάρχει ένας επιπλέον λόγος για μένα, να βγω εκεί έξω και να εκπροσωπήσω την Ελλάδα παίζοντας καλά. Θα υπάρχει πολύ μεγάλη στήριξη αυτή την εβδομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω αυτούς τους φιλάθλους από πίσω μου».
Για το ATP Cup: «Ειλικρινά είναι το αγαπημένο μου τουρνουά. Νιώθω πως έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία να αγωνιστώ μαζί με τα παιδιά, που γνωρίζω για τόσο πολύ καιρό. Αυτό το τουρνουά μας ενώνει και μας δίνει την ευκαιρία να αγωνιστούμε για κάτι μεγαλύτερο, για κάτι ξεχωριστό. Να νιώθουμε υπερήφανοι όταν βγαίνουμε στο court για να παίξουμε τένις».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Είχες….
    Σποτάκια να μείνουμε μέσα κ Εσυ Ντουμπάϊ.
    Πάρτυ, χωρις μάσκα..
    Όπως είπες, “ δεν παίζεις με ποιότητα”..

Leave a Response