Τσαρλς Ρότζερς: Ο ύποπτος για την δολοφονία του Τζον Κένεντι που τεμάχισε τους γονείς του, τους έβαλε στο ψυγείο και εξαφανίστηκε!

Κοινοποίηση:
charles1

Μια ανεξιχνίαστη, φρικιαστική διπλή δολοφονία που πραγματοποιήθηκε το 1965 στο Χιούστον των ΗΠΑ σχετίζεται με τις θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τη δολοφονία του Τζον Κένεντι (John F. Kennedy – JFK). Ο άντρας που βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της παράξενης ιστορίας ήταν ο γιος των θυμάτων της δολοφονίας και μοναδικός ύποπτος για το έγκλημα.

Ο Τσαρλς Ρότζερς εξαφανίστηκε λίγο πριν ανακαλυφθούν τα τεμαχισμένα πτώματα των γονιών του στο σπίτι τους στο Χιούστον τον Ιούνιο του 1965. Ορισμένοι ερευνητές της δολοφονίας του JFK πιστεύουν ότι ο Ρότζερς μπορεί να είχε κάποιον σκοτεινό ρόλο στη Dealey Plaza (πάρκο στο κέντρο του Ντάλας) εκείνη την τραγική ημέρα του Νοεμβρίου το 1963, όπου δολοφονήθηκε ο Προέδρος Κένεντι.

Ο Τσαρλς «Τσακ» Ρότζερς (Charles “Chuck” Rogers -φωτό) ήταν ένας εκκεντρικός άνθρωπος. Σεισμολόγος και πιλότος στο επάγγελμα, ο Ρότζερς μιλούσε επτά γλώσσες και είχε πτυχίο πυρηνικής φυσικής από το Πανεπιστήμιο του Χιούστον.

Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, υπηρέτησε ως πιλότος στο Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και στο Γραφείο Ναυτικών Πληροφοριών (Office of Naval Intelligence -Οι μυστικές υπηρεσίες του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού). Μετά το τέλος του πολέμου, ο Ρότζερς δούλεψε για εννέα χρόνια στην Shell Oil ως σεισμολόγος πριν εγκαταλείψει ξαφνικά τη δουλειά του το 1957.

Ο Ρότζερς ήταν μέλος της πολιτικής αεροπορικής περιπολίας (Civil Air Patrol) όπου συνάντησε τον Ντέιβιντ Φέρι (David Ferrie), έναν παράξενο χαρακτήρα που ήταν επίσης εκπαιδευτής πιλότος του Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ (Lee Harvey Oswald -ο υποτιθέμενος δολοφόνος του JFK) στην ίδια οργάνωση. Ο εισαγγελέας της Νέας Ορλεάνης Jim Garrison κατονόμασε αργότερα τον Φέρι ως έναν από τους συνωμότες στη δολοφονία του JFK.

Ο Ρότζερς ζούσε με τους γονείς του στη γειτονιά Montrose του Χιούστον μέχρι και μετά τα 40 του, αν και οι περισσότεροι γείτονες δεν γνώριζαν την παρουσία του, επειδή έφευγε από το σπίτι πριν την αυγή και επέστρεφε αφού είχε νυχτώσει.

Ο Ρότζερς επικοινωνούσε με τους γονείς του μέσω κομματιών χαρτιού που έριχνε κάτω από την πόρτα του δωματίου του. Ο πατέρας του, Φρεντ Ρότζερς, ήταν μπουκμέικερ όταν ο Τσαρλς ήταν παιδί και συχνά ασχολούταν με τα τυχερά παιχνίδια και τις απάτες. Ο Φρεντ φέρεται επίσης να κακοποιούσε ψυχολογικά τον Τσαρλς ως παιδί και συνέχισε να κλέβει μεγάλα χρηματικά ποσά από αυτόν όταν ο Τσαρλς έγινε ενήλικας.

Ο Τσαρλς Ρότζερς εξαφανίστηκε τον Ιούνιο του 1965. Αφού ο ανιψιός της Εντγουίνα Ρότζερς απέτυχε να επικοινώνησε με την ηλικιωμένη θεία του για αρκετές ημέρες, κάλεσε ανήσυχος την αστυνομία του Χιούστον.

Όταν πρωτομπήκαν στο σπίτι, οι αστυνομικοί δεν παρατήρησαν κάτι ασυνήθιστο. Τότε είδαν το κρύο φαγητό να βρίσκεται ακόμα στο τραπέζι της τραπεζαρίας. Όταν ένας αξιωματικός άνοιξε το ψυγείο, είδε κάτι που πίστευε ότι ήταν κομμάτια ατύλιχτου κρέατος από ένα σφαγμένο γουρούνι σε τακτοποιημένες στοίβες. Όταν ο αστυνομικός άρχισε να κλείνει την πόρτα του ψυγείου, έκανε μια τρομακτική ανακάλυψη, βλέποντας δύο κομμένα ανθρώπινα κεφάλια στο συρτάρι για τα λαχανικά.

Ο Φρεντ, 81 ετών, και η Εντγουίνα Ρότζερς, 72 ετών (φωτό), δολοφονήθηκαν βάναυσα και τεμαχίστηκαν την Ημέρα του Πατέρα, στις 20 Ιουνίου 1965. Ο γιος τους είχε εξαφανιστεί. Ο Τσαρλς Ρότζερς τελικά κηρύχτηκε νεκρός το 1975 και παραμένει ο μοναδικός ύποπτος στην υπόθεση. Οι εφημερίδες του Χιούστον χαρακτήρισαν τις ανεξιχνίαστες δολοφονίες «οι δολοφονίες της κατάψυξης» (“The Icebox Murders”).

Ορισμένοι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι ο Τσαρλς Ρότζερς ήταν πράκτορας της CIA, ο οποίος ήταν ένας από τους επαγγελματίες σκοπευτές που φέρονται να πυροβόλησαν τον Προέδρο Τζον Φ. Κένεντι.

Υποστηρίζεται ότι ο Ρότζερς, μαζί με τον Charles Harrelson (τον διαβόητο Τεξανό επαγγελματία δολοφόνο και πατέρα του γνωστού ηθοποιού Woody Harrelson), ήταν δύο από τους «τρεις άστεγους» (“three tramps” -φωτό) που συνελήφθησαν στην Dealey Plaza μετά τη δολοφονία.

Ο τρίτος υποτίθεται ότι ήταν ο Chauncey Holt. Τον Οκτώβριο του 1991, ο Holt ομολόγησε στους John Craig, Phillip Rogers και Gary Shaw τον ρόλο του στη δολοφονία του Τζον Κένεντι.

Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι η δολοφονία έπαιξε επίσης ρόλο στη δολοφονία των γονιών του Ρότζερς: η Εντγουίνα Ρότζερς παρακολουθούσε τις τηλεφωνικές κλήσεις του Τσαρλς και ίσως γνώριζε πάρα πολλά.

Ο Τσαρλς Ρότζερς ήταν ο βασικός ύποπτος, αλλά εξαφανίστηκε και δεν τον ξαναείδε κανείς από τότε. Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ, John R. Craig, ισχυρίζεται ότι ο Ρότζερς συνέχισε να εργάζεται για τη CIA στη Νότια Αμερική και ήταν μέρος της υπόθεσης Ιράν-Κόντρα. Μια άλλη αναφορά αναφέρει ότι δολοφονήθηκε στην Ονδούρα.

Η ιστορία του Χολτ καταρρίφθηκε το 1992 όταν το αστυνομικό τμήμα του Ντάλας αποκάλυψε ότι οι τρεις άστεγοι ήταν οι Gus Abrams, John F. Gedney και Harold Doyle.

Ο Ray και η Mary LaFontaine πραγματοποίησαν τη δική τους έρευνα σχετικά με αυτόν τον ισχυρισμό. Εντόπισαν τον Doyle και τον Gedney που επιβεβαίωσαν ότι ήταν οι δύο από τους άστεγους της φωτογραφίας. Ο Gus Abrams ήταν νεκρός, αλλά η αδερφή του τον αναγνώρισε ως το τρίτο άστεγο στην φωτογραφία.

Η διεύθυνση του σπιτιού στο Χιούστον όπου πραγματοποιήθηκαν οι δολοφονίες ήταν η οδός Driscoll 1815, αλλά το σπίτι γκρεμίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Το 2000 στο οικόπεδο κατασκευάστηκαν διαμερίσματα. Οι δολοφονίες της κατάψυξης παραμένουν ένα τρομακτικό, μυστηριώδες κομμάτι της ιστορίας του Τέξας.

Πηγή: Thetruth.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: