Τσίπρας: Υποψήφιος στο Ρέθυμνο, τον Πειραιά και στα δυτικά

Κοινοποίηση:
ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΣΥΡΙΖΑ   ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Ενότητα και ιδιαίτερο βάρος στις λαϊκές γειτονιές και στην Κρήτη, το μήνυμα των επιλογών του Αλέξη Τσίπρα για τις περιφέρειες που θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Μήνυμα ενότητας προς το εσωτερικό του κόμματος αποτελεί η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να κατέβει στο Ρέθυμνο για να στηρίξει την εκλογή του Ανδρέα Ξανθού.

Ταυτόχρονα όμως αποτελεί και ισχυρή συμβολική κίνηση η προσωπική του συμμετοχή στη μάχη της Κρήτης για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας σχεδιάζει να μεταβεί στην Κρήτη επί τριήμερο καθώς και άλλη μια φορά για τη τελική συγκέντρωση την τελευταία εβδομάδα.

Επίσης ισχυρό συμβολισμό έχει η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να επιλέξει πέραν της Α’ Πειραιά, όπου εξελέγη στις 21 Μαΐου, τον Δυτικό τομέα της Αθήνας, μια περιοχή δηλαδή λαϊκών στρωμάτων που παραδοσιακά αποτελούσε τη κυρία δεξαμενή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τώρα θέτει ως βασικό στόχο να επαναπροσεγγίσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

 1. ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ

 2. Να δούμε ποιανού τοπικού βουλευτού του θά φάει τήν θέση, όπως εκανε το αλλο σαινι του ΠΑΣΟΚ πού έφαγε τόν Καστανίδη . Αντί νά τρώνε θέσεις άλλων οι Αρχηγοί και πρώην Πρωθυπουργοι θά έπρεπε νά συμμετέχουν στίς εκλογές όπως καί οί υπόλοιποι ζητώντας σταυρό ή να μπαίνουν στά Ψηφοδέλτια Επικρατείας που δέν χρειάζονται σταυρό οί υποψήφιοι .

 3. Τα κάνανε πλακάκια με την ΝΔ τώρα στο 1% να κάνετε αλαξ@κ@λιες με το πασοκεμον σας σιχαθηκες η κοινωνία

 4. ………Αξυριστε βρωμιάρη
  βάλε και στα…..Κουρκουμελάτα της Κεφαλλονιάς……
  εκεί έχεις τύχη!!!!!

Comments are closed.