Τρόμος στην Ξάνθη! Κουκουλοφόροι ξυλοκόπησαν ηλικιωμένους και το γιό τους και άρπαξαν 40.000 ευρώ

Κοινοποίηση:
ΙΝΤΙΜΕ_ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ_ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ-1_10

Εφιαλτική περιπέτεια έζησε μια οικογένεια στα χέρια μιας ομάδας κακοποιών, οι οποίοι εισέβαλαν τα ξημερώματα της Τρίτης στην διώροφη κατοικία τους που βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη της Ξάνθης, τους χτύπησαν ανελέητα και άρπαξαν ένα μεγάλο ποσό που υπολογίζεται σε πάνω από 40.000 ευρώ!

Οι δράστες, που ήταν επτά ή οκτώ και φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν στο σπίτι στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Ξάνθης- Λάγους, κράτησαν ακίνητους με την απειλή όπλου τους ηλικιωμένους ενοίκους και τον γιο τους και τους χτύπησαν με γροθιές για να τους αναγκάσουν να αποκαλύψου πού έκρυβαν τα χρήματα. Όταν πήραν το μεγάλο ποσό, άρπαξαν και ένα κυνηγετικό όπλο που βρήκαν στο σπίτι και εξαφανίστηκαν.

Ο ηλικιωμένος πατέρας, που υπέστη τραύματα στο πρόσωπο από τα χτυπήματα των κακοποιών, μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Ξάνθης όπου νοσηλεύεται. Η σύζυγος και ο γιος του έδωσαν κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που έχουν ξεκινήσει έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες. Όπως έγινε γνωστό, οι κακοποιοί ξέχασαν πίσω τους το όπλο με το οποίο απείλησαν τα θύματα, το οποίο εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: