Τρόμος στην Γερμανία: Ιρακινός τραυμάτισε με μαχαίρι πέντε επιβάτες τρένου έξω από το Άαχεν

Κοινοποίηση:
βββββ

Η γερμανική αστυνομία διεξάγει έρευνα μετά τον τραυματισμό πέντε επιβατών τρένου σε μια επίθεση με μαχαίρι που πραγματοποίησε ένας 31χρονος το πρωί της Παρασκευής, η οποία μπορεί να συνδέεται με την ισλαμιστική τρομοκρατία.

Το τρένο βρισκόταν κοντά στην πόλη Άαχεν, στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, στο δυτικό τμήμα της Γερμανίας, γύρω στις 7.40 π.μ. τοπική ώρα, όταν ένας άνδρας άρχισε να επιτίθεται «τυχαία και αδιάκριτα» σε συνεπιβάτες, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών του κρατιδίου, Χέρμπερτ Ρέουλ.
Ένας άνδρας ιρακινής καταγωγής συνελήφθη, σε άμεση σύνδεση με την επίθεση. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 31χρονος ύποπτος «είχε εξουδετερωθεί από έναν αστυνομικό που έτυχε να βρίσκεται στο τρένο, καθώς και από δύο άλλους επιβάτες».

Πέντε άτομα και ο δράστης τραυματίστηκαν, αλλά μόνο τέσσερις χρειάστηκαν νοσοκομειακή περίθαλψη. Κανένας από αυτούς δεν βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά ορισμένοι είχαν υποστεί τραύματα στα χέρια και τα πρόσωπά τους.

Ο υπουργός Εσωτερικών πρόσθεσε ότι ο ύποπτος ήταν ήδη γνωστός στις αρχές από το 2017. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι οι αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει ότι είχε ισλαμιστικό κίνητρο για την επίθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Εάν ήταν Πακιστανός θα ειχανε πολλά περισσότερα θυματα

  2. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ…ΦΕΡΤΕ ΚΙ’ΑΛΛΟΥΣ

Comments are closed.