Τρόμος στην Γαλλία: Τέρας σκότωσε και έκαψε την γυναίκα του στην μέση του δρόμου!

Κοινοποίηση:
γαλλια αστυνομια

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 31χρονη γυναίκα στην Γαλλία όταν ο εν διαστάσει σύζυγός της την πυροβόλησε και στη συνέχεια την έκαψε ζωντανή. Το φρικτό περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη στη γειτονιά Μερινιάκ, κοντά στο αεροδρόμιο του Μπορντό.

Ο 44χρονος, όπως αναφέρουν οι γαλλικές Αρχές, κυνήγησε μέρα μεσημέρι την 31χρονη και αφού την πυροβόλησε πολλές φορές στα πόδια, την περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και της έβαλε φωτιά μέσα στη μέση του δρόμου. Ο δράστης, σύμφωνα με το CNNi, μόλις είχε αποφυλακιστεί, αφού εξέτισε ποινή για την κακοποίηση της συζύγου του και συνελήφθη μισή ώρα μετά την επίθεση οπλισμένος και με μια ζώνη γεμάτη φυσίγγια.

Ο φρικτός θάνατος της 31χρονης Chahinez, μητέρας τριών παιδιών, έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στη χώρα, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ.

Τα τρία παιδιά ηλικίας τριών, επτά και 11 ετών που ζούσαν με τη μητέρα τους δεν ήταν στο σπίτι τη στιγμή της επίθεσης και λαμβάνουν ψυχολογική υποστήριξη. Επίσης, οι τοπικές αρχές έχουν δημιουργήσει και μια συμβουλευτική υπηρεσία για τους μάρτυρες της φρικτής δολοφονίας.

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο τύπος έχει δικαιώματα. Βέβαια. Σίγουρα βγήκε από την φυλακή με τον νόμο του ντόπιου Παρασκευόπουλου. Προμηθεύτηκε και κάποιο όπλο από τους …αθώους, άκακους και μεροκαματιάρηδες συνοδοιπόρους του – που στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν και το έχουν για να … παίζουν τα παιδιά τους και να ….σκοτώνουν μύγες – και οδήγησε την γυναίκα του και μάνα των παιδιών του εις τας αιωνίους μονάς κατά το χριστιανικώς λεγόμενον. Το μουσουλμανικό αυτό τομάρι θα βρει δικηγόρο, θα ισχυριστεί ότι είναι ψυχοπαθής, ενώ ΑΠΛΩΣ είναι μουσουλμάνος. Απλώς, ρε φίλε, πώς αλλιώς να το πω; Έτσι αντιδρούν αυτοί στον τόπο τους και δεν έχουν σε μεγάλη υπόληψη τις γυναίκες. Αυτά είναι τα επιχειρήματα ΤΗΣ – όχι του – συνηγόρου του Αχμέτ Βακάς, που σακάτεψε την Μυρτώ στην Πάρο. Πάντως καλό θα ήταν να επιβάλλονται οι νόμοι της πατρίδας τους και στο ξένο κράτος που διαβιούν, έτσι για να καταλάβουν ότι δεν τους λείπει η πατρίδα τους. Δηλαδή γραβατούλα στον λαιμό και ω, τι χαρά!!!! …. πιλάφια και παρθένες δίπλα στον μουχαμέτη τους. Όσο για την έκφραση «το μουσουλμανικό τομάρι» είναι πολύ λίγη να περιγράψει έναν φονιά, που σκότωσε την μάνα των παιδιών του, κατά πάσαν πιθανότητα οδηγούμενος από τον αξιακό του κώδικα. Σκασίλα του, βέβαια. Προφανώς κάποια αστεία δικαιολογία θα βρει το κτήνος αυτό, δήθεν ότι τον προσέβαλε κλπ. Ασφαλώς και υπάρχουν και χριστιανικά τομάρια και εβραϊκά τομάρια και βουδιστικά τομάρια και άθεα τομάρια. Θα προτιμούσα, όμως, τα κάθε τομάρια να ζουν στον τόπο τους, διότι δεν μας έφταναν τα δικά μας καθάρματα, θα έχουμε πλέον να αντιμετωπίζουμε και διαφορετικούς κώδικες αξιών διαφόρων λαών και επειδή ένα μυαλό έχουμε και δεν έχει ανταλλακτικά, θα μπορούμε ανά πάσα στιγμή να βρεθούμε μπλεγμένοι, έτσι και πούμε τίποτε μεμπτό κατά την άποψή των αντιπάλων ιδεολογιών. Εάν το σωφρονιστικό σύστημα ήταν πιο αυστηρό ή, να το πούμε αλλιώς, πιο παλαιών αρχών, θα ζούσε τώρα η γυναικούλα αυτή και τα παιδάκια θα είχαν την μανούλα τους να τα μεγαλώνει και όχι αυτόν τον άχρηστο κηφήνα. Μην ανησυχείτε, πάντως, σε λίγα χρόνια θα ξαναβγεί και πάλι τα ίδια θα κάνει. Ας είναι καλά η ….πλέρια δημοκρατία, που τους χαϊδεύει, αντί να τους ανακυκλώνει επ’ ωφελεία της κοινωνίας. Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί δεν λένε στην επικεφαλίδα του άρθρου την ιδεολογία του δίποδου αυτού. Φοβούνται μην θίξουν τους ομοφρονούντες; Είναι βέβαιον ότι η θρησκευτική του πεποίθηση διεδραμάτισε έντονο ρόλο στο να σκοτώσει την σύζυγό του.

  2. καποιος “επενδυτης” ισλ@μοπιθηκ@ς θα ειναι….

Comments are closed.