Τρόμος στην Αίγυπτο: Νέα θανατηφόρα επίθεση καρχαρία μέσα σε λίγα 24ωρα

Κοινοποίηση:
ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ

Δεύτερη γυναίκα πέθανε μετά από επίθεση καρχαρία κοντά στη Χουργκάντα, της Αιγύπτου. Μετά και τη χθεσινή θανάσιμη επίθεση σε μία γυναίκα από την Αυστρία, οι Αρχές έκλεισαν πολλές παραλίες στην περιοχή.

«Δύο γυναίκες δέχτηκαν επίθεση από καρχαρία ενώ κολυμπούσαν στην περιοχή του Σάχελ Χασίς, στα νότια της Χουργκάντα» γνωστοποίησε το υπουργείο Περιβάλλοντος της Αιγύπτου, τονίζοντας πως διεξάγεται έρευνα για την τραγωδία.

Την Παρασκευή, ο κυβερνήτης της περιοχής είχε απαγορεύσει για τρεις ημέρες κάθε δραστηριότητα στις παραλίες αυτές. Το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστρίας επιβεβαίωσε ότι το ένα από τα θύματα ήταν Αυστριακή, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Το διάταγμα του κυβερνήτη έκανε λόγο για «μια Αυστριακή τουρίστρια» την οποία δάγκωσε στο αριστερό χέρι ο καρχαρίας. Σύμφωνα με το αυστριακό πρακτορείο APA το θύμα καταγόταν από την περιοχή του Τιρόλου, ήταν 68 ετών και έκανε διακοπές στην Αίγυπτο από τις αρχές Ιουνίου μαζί με τον σύντροφό της.

 Στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης πολλοί χρήστες έχουν ανεβάσει βίντεο -που δεν ήταν δυνατό να επαληθευτεί η αυθεντικότητά του- το οποίο δείχνει μια κολυμβήτρια να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και στη συνέχεια γύρω της η θάλασσα να «βάφεται» κόκκινη.

Σημειώνεται πως οι καρχαρίες της Ερυθράς Θάλασσας σπανίως επιτίθενται σε κολυμβητές, εφόσον εκείνοι δεν ξεπερνούν τα όρια που έχουν θέσει οι Αρχές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: