Τρόμος στα Φάρσαλα: Ελευθέρωσαν τα πιτ μπουλ για να κατασπαράξουν τους τεχνικούς της ΔΕΗ που πήγαν να κόψουν το ρεύμα!

Κοινοποίηση:
1

Σε αναζήτηση δύο ανδρών ενός πατέρα με τον γιο του, επιδόθηκε η αστυνομία του Τμήματος Φαρσάλων ύστερα από μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος τους από δυο τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ.


Σύμφωνα με τους τεχνικούς και βάσει των όσων καταγράφονται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία», οι τελευταίοι προπηλακίστηκαν από τον πατέρα και τον γιο, οι οποίοι σύμφωνα και με τα όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, Βασίλης Μητροδήμος δεν δί­στασαν να ελευθερώσουν σκυλιά ράτσας πιτ μπουλ δίνοντας… «εντολή να τους κατασπαράξουν».

Το πρωτοφανή περιστατικό έγινε προχθές σε χωριό των Φαρσάλων στις 10.30 το πρωί στο σπίτι των δραστών, όταν οι τεχνικοί επιχείρησαν να διακόψουν την παροχή ρεύματος λόγω οφειλών σε ιδιώτη πάροχο.
Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, ο 75χρονος πατέρας και ο 29χρονος γιος του, επιτέθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές στους δύο τεχνικούς 57 και 43 ετών αντίστοιχα, ενώ όπως διευκρινίζει ο πρόεδρος της ΕΤΕ ΔΕΗ, Βασίλης Μητροδήμος «οι συνάδελφοι ευτυχώς πρόλαβαν και πήδηξαν στην καρότσα του αυτοκινήτου και με τα κον­τάρια χειρισμού ρεύματος απωθούσαν τα σκυλιά».
Να σημειωθεί ότι ο ένας εκ των δύο τεχνικών μεταφέρθηκε με τραυματισμό στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων. Οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία.

Πηγή: onlarissa.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλά από τα Φάρσαλα, με τα μέτρα κορωνοϊού, που θα πήγαιναν να το πληρώσουν; και ποιος ιδιωτικός πάροχος ήταν αυτός; πάνε της ΔΕΗ τα κρατικοδίαιτα μ@υν@π@ν@ και κόβουν το ρεύμα (ακόμα κι αν έχεις αλλάξει πάροχο) και έχουν εντολή να λένε ψέματα ότι τάχα ήταν εντολή από τον πάροχο για να μην εξαγριώνεται ο κόσμος μαζί τους!!! Έτσι έκαναν και σε έναν γνωστό μου και έπαιρνε στην εταιρία του να μάθει γιατί του κόψανε το ρεύμα και εκεί έμαθε ότι της ΔΕΗ είχαν δηλώσει ψευδώς ότι αυτοί είναι ο πάροχος και είχαν δώσει εντολή διακοπής!!! Κρατικοδίαιτα μ@υν@π@ν@ της ΔΕΗ, που την βουλιάξατε με τους εξωφρενικούς μισθούς που παίρνατε, σας εύχομαι όλα αυτά που κάνετε να τα πάθετε και ακόμα περισσότερα, για να σας βλέπει ο κόσμος και να λέει: υπάρχει Θεός!

Comments are closed.