Τρόμος σε δρομολόγιο ΚΤΕΛ: Τοξικομανείς μαχαιρώθηκαν μεταξύ τους!

Κοινοποίηση:
ασψσαψασ

Το δρομολόγιο του τρόμου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτό που έκαναν οι επιβάτες του ΚΤΕΛ Καρδίτσας καθώς την ώρα που το λεωφορείο επέστρεφαν από τα Τρίκαλα δύο άντρες έβγαλαν μαχαίρια και αλληλοτραυματίστηκαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό που προκάλεσε πανικό συνέβη στις 11 το πρωί μέσα στο όχημα. Δράστες και θύματα ταυτόχρονα ήταν ένας 32χρονος και ένας 38χρονος οι οποίοι είναι τοξικομανείς.

Οι δύο άντρες πηγαίνουν για απεξάρτηση σε μονάδα ΟΚΑΝΑ στο νοσοκομείο Τρικάλων. Στην επιστροφή άρχισαν να μαλώνουν και τα αίματα άναψαν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Καρδίτσας, Χρυσόστομος Πεσλής ο οδηγός έδρασε με ψυχραιμία και πήρε τα κατάλληλα τηλέφωνα και μετά από λίγο ήρθε η αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο.

Μέσα στο λεωφορείο ήταν περίπου είκοσι άτομα, οκτώ από τους οποίους πήγαιναν για απεξάρτηση. Το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά αφότου το όχημα είχε ξεκινήσει από τα Τρίκαλα με προορισμό την Καρδίτσα.

Ο κ. Πεσλής αναφέρει ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο ΚΤΕΛ και οι τοξικομανείς δεν ενοχλούν τους επιβάτες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response