Τροχαίο στην εθνική οδό Τρίπολης–Καλαμάτας: Νταλίκα «δίπλωσε» και έκοψε στα δυο το δρόμο

Κοινοποίηση:
troxaio4

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τη Δευτέρα (06.12) στην εθνική οδό Τρίπολης – Καλαμάτας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου μετά τη Μεγαλόπολη.

Μια νταλίκα «δίπλωσε» και μάλιστα γύρισε στο πλάι με αποτέλεσμα να κοπεί για λίγη ώρα η κυκλοφορία, καθώς το βαρύ όχημα «έφραξε» τον δρόμο.

Το ευτύχημα στο συμβάν, ήταν ότι ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του, ενώ απεγκλωβίστηκε γρήγορα από τη νταλίκα. Λίγα λεπτά μετά το ατύχημα, δυο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που υπηρετούν στον Πειραιά γυρνούσαν προς την Αθήνα και παρότι εκτός υπηρεσίας είδαν όσα έγιναν και σταμάτησαν.

Άμεσα βοήθησαν τον οδηγό να απεγκλωβιστεί, όπως και να πάρουν μέτρα προστασίας για τα καύσιμα που είχαν τρέξει στο οδόστρωμα και θα μπορούσαν να προκαλέσουν μεγαλύτερα προβλήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Πάλι σκάνια τ ανάσκελα ; Προχτές άλλο τροχαίο στα Κρέσταινα με σκάνια.Ρε τι γίνεται με εσάς όπου τροχαίο με φορτηγό θα συμμετέχει και ένα σκάνια ; Μάλλον έχετε μπερδέψει τη δουλειά με το παιχνίδι. Σοβαρευτείτε ρε κυκλοφούν και άλλοι στους δρόμους δεν ειστε μόνοι σας.

Comments are closed.