Τροχαίο στην Πάτρα: «Είδα ένα αυτοκίνητο… αεροπλάνο» λέει η οδηγός του τρίτου ΙΧ

Κοινοποίηση:
patratroxaio

«Περνώντας από το σημείο, είδα ένα αυτοκίνητο… αεροπλάνο», αποκάλυψε η οδηγός του τρίτου οχήματος που ενεπλάκη το βράδυ της Κυριακής (24/9) στο τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους -ανάμεσά τους και ένα 3χρονο παιδί- ενώ τραυματίστηκε και μία τρίτη οδηγός, 51 χρονών, η οποία περιέγραψε στον Alpha το χρονικό του τροχαίου και πώς κατάφερε να γλιτώσει.

«Περνώντας μπροστά από το κτήριο της Πυροσβεστικής, πιάνω με το μάτι μου ένα αυτοκίνητο… αεροπλάνο θα το έλεγα να ίπταται πάνω από το κράσπεδο, σκάει στην άσφαλτο, σφηνώνει στην πόρτα του οδηγού του οχήματος της 53χρονης και στη συνέχεια τη σπρώχνει μπροστά στο κράσπεδο. Κάνει στροβιλισμούς πάνω στο οδόστρωμα και μου έρχεται μετωπικά» τόνισε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

«Κάποια στιγμή αντιλαμβάνομαι ότι είχα τελειώσει και εγώ, κόβω το τιμόνι όλο δεξιά έτσι ώστε να χτυπήσουν τα ελαστικά όσο δυνατόν λιγότερο, για να έχω επαφή μαζί του, κοίταξα την κίνηση του αυτοκινήτου έτσι ώστε να προβλέψω την επόμενη κίνησή του και να μην πέσω μετωπικά. Το στρίβω απότομα δεξιά, για να χτυπήσει με το φανάρι και το ελαστικό με το δικό μου ελαστικό» υπογράμμισε καταληκτικά για το τροχαίο στην Πάτρα.

Την ίδια ώρα, η γιαγιά του 3χρονου Δημήτρη, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Πίσω από το αυτοκίνητο του 66χρονου που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα, ακολουθούσαν με άλλο αυτοκίνητο ο πατέρας (γιος του 66χρονου) και η μητέρα του 3χρονου Δημήτρη, οι οποίοι δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ που έχουν υποστεί. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 66χρονος οδηγός ζούσε και εργαζόταν στην Κολωνία της Γερμανίας κι είχε έρθει στον τόπο καταγωγής του, την Πάτρα, για τον γάμο της κόρης του, την οποία και πάντρεψε πριν λίγες ημέρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: