Τροχαίο στην Κρήτη: Σοκάρει ο ιατροδικαστής! Ζούσε για κάποιες ώρες ο οδηγός

Κοινοποίηση:
voak_troxaio

Eξακολουθεί να σοκάρει το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στον ΒΟΑΚ κοντά στο ύψος του Μπαλί, με ένα νεκρό, και μια γυναίκα να παλεύει να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, ο οποίος μίλησε στο cretapost, ο θάνατος του αδικοχαμένου Νάθαν προήλθε από κακώσεις σπλάχνων της κοιλίας και εσωτερική αιμορραγία. Φαίνεται επίσης ότι είχε τις αισθήσεις του κάποιες ώρες μετά το τροχαίο. Tο τροχαίο προσδιορίζεται χρονικά την Δευτέρα 12 Απριλίου ή την Τρίτη 13 Απριλίου.

«Η αιτία θανάτου του είναι αιμορραγική καταπληξία, η οποία οφείλεται σε κακώσεις σπλάχνων κοιλίας και συγκεκριμένα τρώση σπληνός και ρήξη ύπατος, κακώς συμβατές με οδικό τροχαίο ατύχημα. Οι κακώσεις δικαιολογούν επιβίωση, κάτι που σημαίνει αν είχε εντοπιστεί έγκαιρα, ίσως και να μπορούσε να σωθεί. Είχαμε επίσης έντονα σηπτικά φαινόμενα λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν και επικρατούν στην Κρήτη, ενώ ο χρόνος θανάτου του προσδιορίζεται στις 12 ή 13 Απρίλη«.

Στο μεταξύ, η 32χρονη σύζυγός του, ουκρανικής καταγωγές όλες αυτές τις μέρες βρίσκονταν, λίγα μέτρα μακριά από το άψυχο σώμα του άνδρα της, βαριά τραυματισμένη. Η γυναίκα μεταφέρθηκε, αρχικά στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί την διασωλήνωσαν και την εισήγαγαν εσπευσμένα στο χειρουργείο. Όταν ολοκληρώθηκε η επέμβαση μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 32χρονη γυναίκα φέρει βαρύτατα τραύματα τόσο στο κεφάλι, όπου έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όσο και σε άλλα μέρη του σώματός της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: