Τροχαίο στην Κατεχάκη: «Έχασα τη μισή ζωή μου» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 43χρονου αστυνομικού

Κοινοποίηση:
εκαβ

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας του Λουκά, του 43χρονου αστυνομικού που έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ στη Λεωφόρο Κατεχάκη.

Το τροχαίο συνέβη περίπου στις 22.30 την Πέμπτη (1/6), στο ύψος της εξόδου της Αττικής Οδού (ρεύμα προς Ηλιούπολη). Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

«Έχασα τη μισή ζωή μου. Ήταν ένα τέλειο παιδί. Συνεπής και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στα 23χρόνια που υπηρετούσε» είπε ο πατέρας του αστυνομικού, μιλώντας στο Star.

Και πρόσθεσε: «Πήγε να κάνει αυτοψία σε ένα τροχαίο και τον παρέσυρε αυτοκίνητο. Έκαναν προσπάθεια για ανάνηψη αλλά δεν έγινει τίποτα».

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τον άτυχο αστυνομικό, είναι γιατρός στο επάγγελμα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, ο νεαρός γιατρός μόλις είχε δώσει με επιτυχία εξετάσεις στο «Ιπποκράτειο» και είχε πάρει την ειδικότητά του στη γενική χειρουργική. Τη στιγμή του τροχαίου, βρισκόταν καθ’ οδόν προκειμένου να συναντήσει τους φίλους του, ώστε να γιορτάσουν την επιτυχία του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τό περιπολικό όταν σταμάτησε δέν τοποθετησε προειδοποιητικες Σημάνσεις στόν δρόμο ;

Comments are closed.