Τροχαίο με κοπάδι αγριογούρουνων στη Λαμία – Σκίστηκε το λάστιχο από το δόντι του ζώου!

Κοινοποίηση:
troxaio-agriogouroyna

Τροχαίο με κοπάδι αγριογούρουνων στη Λαμία – Σκίστηκε το λάστιχο από το δόντι του ζώου!

Δεν έχουν τέλος τα τροχαία με αγριογούρουνα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Φθιώτιδας.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (28/12) Λαμιώτης επιχειρηματίας που το αυτοκίνητο του συγκρούστηκε με αγριογούρουνα.

Το ατύχημα συνέβη στην επαρχιακή Οδό Αμφίκλειας- Μπράλλου, λίγο μετά τις 7:15. Ο Λαμιώτης επιχειρηματίας κινούνταν με το αυτοκίνητο του από την Αμφίκλεια προς τον Μπράλλο, όταν κοπάδι από αγριογούρουνα βγήκαν από τα χωράφια και χτύπησαν το αυτοκίνητο στο πίσω μέρος.

Ο οδηγός όταν τα είδε στον δρόμο επιχείρησε να τα αποφύγει, όπως ανέφερε στο «ilamia.gr» ωστόσο παρά την σύγκρουση κράτησε την ψυχραιμία του και το αυτοκίνητο σταθερό

Από την σύγκρουση υπέστη υλικές ζημίες το πίσω μέρος του οχήματος και ένα σκασμένο λάστιχο «μέσα στο όποιο βρήκαν δόντι από το αγριογούρουνο…».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΧΕΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

  2. Αντε μπραβο να τα κυνηγησουμε να φαμε και τζαμπα! Μ εχει κοψει λορδα κι εχει και κατι τιμες στην αγορα απλησιαστες! Εχουνε και μπολικη τεστοστερονη που θα βοηθησει στην επιλυση του….δημογραφικου!

  3. Ευτυχώς που είχε τανκ .Αν είχε κανένα smart eeeeeeee

  4. Ανοίξτε επιτέλους την κυνηγετική περίοδο για τα αγριογούρουνα ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ. Έχει καταντήσει αηδία το θέμα. Θρηνούμε θύματα , ειδικά με τα δίκυκλα. Αλλα δε το κάνετε μόνο κ μόνο για τους οικολόγους κ να δημιουργείτε προστριβές στην κοινωνία, μέχρι να έρθει ο κοινωνικός αυτοματισμός.

Comments are closed.