Τροχαίο με… ελάφια είχε οδηγός δίκυκλου στη Ρόδο – Κατέληξε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα

Κοινοποίηση:
ekab_

Στο νοσοκομείο Ρόδου κατέληξε ένας 55χρονος, ο οποίος κινούταν με χαμηλή ταχύτητα με το δίκυκλό του από την περιοχή Τραουνού προς Καλυθιές, όταν δύο ελάφια πετάχτηκαν πάνω του και τον έριξαν στο έδαφος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rodiaki.gr, το αποτέλεσμα ήταν ο 55χρονος να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου οι γιατροί χρειάστηκε να του κάνουν ράμματα στο κεφάλι, στο μάτι, ενώ διαπιστώθηκε, επίσης, ότι έφερε κακώσεις και στα πλευρά του.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος, ήταν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας, όταν επέστρεφε στο σπίτι του με ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο 50 κυβικών.

Περίπου 150 μέτρα πριν να φθάσει σε αυτό, δύο ελάφια που βρίσκονταν στην δεξιά πλευρά του δρόμου, φοβήθηκαν ακούγοντας το δίκυκλο να καταφθάνει και πήδηξαν με δύναμη στην απέναντι μεριά του δρόμου.

Ο 55χρονος, βρέθηκε δυστυχώς στο πέρασμά τους με αποτέλεσμα να τον ρίξουν στο έδαφος και να τραυματιστεί. Ευτυχώς, εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και ταυτόχρονα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου τον παρέλαβαν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: