“Τρελός, γυαλίζει το μάτι του”. Στα άδυτα του κολεγίου Αθηνών που βγάζει πρωθυπουργούς. Ο εκκεντρικός δημοσιογράφος, Π. Χ” στεφάνου παγώνει το πανελλήνιο : «Ήταν συμμαθητής μου, οι καθηγητές μας έλεγαν: “Μην τον ενοχλείτε, έχει πρόβλημα στο νοητικό». Οι σπουδές στο Χάρβαρντ και η έρευνα του FBI για πλαστογραφίες και δωροδοκίες από γόνους πλουσίων πολιτικών οικογενειών

Κοινοποίηση:
exofillo31-5

alitheia-aima-banner

Τεύχος 1911, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Δευτέρας 31-5-2021, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

teaser31-5

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους.

opisthofyllo31-5

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Κόζα Νόστρα κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Και αυτοί που τους ψηφίζουν δεν είναι διαφορετικοί.
    Όμοιος ομοίω αει πελάζει.

  2. Λέτε να “παίζει” τον πρωθυπουργό; Ποιος ξέρει; Παντως μην απογοητεύεται κανείς από την ζωή του. Αφού έγινε αυτός πρωθυπουργός όλοι έχουμε ελπίδες…

  3. Με ένα καλό μπερντάκι-όπως θα έκανε και η Μαρίκα-θα συνέλθει το τζόβενο

  4. Αν εξαιρέσουμε την ακροδεξιά (ΕΛΑΜ) με την οποία δεν παίζουμε, οι κύπριοι ψήφισαν διζωνική-δικοινοτική ομοσπονδία.
    Δηλαδή, ουσιαστικά, έλεγχο της Κύπρου απο τον Ερντογάν.
    Το μόνο κόμμα που ήταν αντίθετο σε αυτήν την πολιτική ήταν η ΕΔΕΚ που δημιούργησε ο Βάσος Λυσαρίδης και συντήρησε σε μια αξιοπρεπή γραμμή ο Μαρίνος Σιζόπουλος.
    Το χαντάκωσαν στην 5η θέση.
    Κρίμα. Οι συνέπειες των επιλογών θα φανούν σύντομα.Την επομένη του δημοψηφίσματος που απέρριψε το σχέδιο Ανάν οι Κύπριοι έδωσαν συντριπτικό ποσοστό στα δύο κόμματα (ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ) που ήταν υπέρ του σχεδίου.
    πηγή: Infognomon politics.
    Εσείς πώς το εξηγείτε;;
    Γιατί να γίνονται εκλογές;;
    Μήπως τελικά η ΤΝ είναι καλύτερη;;
    Βέβαια κάποιοι θα πρέπει να δίνουν εντολές στους προγραμματιστές!
    Αυτοί πρέπει να κατεβαίνουν στις εκλογές αλλά αυτοί δεν τις χρειάζονται γιατί είναι γήινοι μονάρχες από καταβολής κόσμου

  5. Ποιος τον κατηγορεί? Ο Χατζηστεφάνου?
    Οκ,αρα ο Κουλής μια χαρά είναι…

  6. Λέτε να σπρώχνουν τον Εβραϊκής καταγωγης Δένδια για πρωθυπουργό με στόχο ένα remake του IMIA movie 🎥 ala Αααρον Αβουρη;;
    Λέτε σε κάνα δυο βδομάδες να έχουμε παρόμοιες αβρότητες και ασπασμούς μεταξύ Ερντι και Κούλη;;;
    Θα γίνει show!!
    Ο Μπαϊντενοπουλος περιμένει να γίνει Μπαϊντένογλου στη θέση του Ερντογάν!!

  7. Τι λες ; Όταν ήταν ο στρατός στα βάθη της Τουρκίας δεν ήταν πρωθυπουργός. Είχε χάσει τις εκλογές αφού απελευθέρωσε τη Σμύρνη για τι η άλλη παράταξη υποσχόταν να μη συνεχίσει το πόλεμο. Τον Κεμάλ ελπίζω να τον πρότεινε για να μην υπάρχουν εντάσεις ανάμεσα μας. Αν το εννοούσε όντως είναι προδότης αν και ανθελληνας. Μη ξεχνάς ότι μεγάλωσε την Ελλάδα απελευθερώνοντας πχ Θεσσαλονίκη εκτός αν θες να είμαστε υπό βουλγαρική ή τουρκική διοικηση

  8. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ.ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΣΥΝΟΥΡΗ

  9. Η λέξη εκλογές πλεον είναι ένα κρύο ανέκδοτο. Ειδικά αν υποθέσουμε ότι θα γίνουν μετά που θα βγουν οι νέες ταυτότητες αρα ηλεκτρονικά θα είναι για γέλια.
    Περί τα τέλη της δεκαετίας η οποία αν σκεφτείς ότι ήδη πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια από τότε που άρχισε θα βρεθούμε χωρίς Έθνη και κρατικά σύνορα.
    Επίσης τραγικό είναι που όλοι αυτοί μιλάνε δηθεν για πράσινη ανάπτυξη και ονειρεύονται τις πόλεις του μέλλοντος με ουρανοξύστες πολιτείες φυλακές για χιλιάδες ανθρώπους με πράσινο για να προστατεύσουν λέει τα δάση από την αποψίλωση.
    Ποιοι αυτοί που κατέκαψαν τα δάση όχι μόνο της Ελλάδας στο βωμό της πράσινης ενέργειας που τη μετέτρεψαν σε κόκκινη αλλά και της υφηλίου με τις τεράστιες φωτιές πριν λίγα χρόνια στην Αυστραλία και στον Αμαζόνιο.
    Είναι de facto ότι ο πλανήτης βαδίζει προς τη καταστροφή και ο Σώζων εαυτόν σωθήτω.

    1. Δεν πρόκειται να βγούν ταυτότητες, νάσαι σίγουρος

  10. Ο Δένδιας αγκαλιάζει τον Τσαβούσογλου αφού μαζί στη λέσχη είναι και οι δυο Αυτοί υπάγονται στους σιωνιστές είναι αδέλφια φίλοι στενοί .Ροτσαιλντ και Ροκφέλερ είναι τα αφεντικά τους και πρέπει να είναι μονιασμένοι εντολές παίρνουν Όσο αφορά για την οικογένεια Μητσοτακη ανήκει στην γερμανική ελίτ από εποχής Βενιζέλου και θα συνεχίζουν οι γενιές τους Παίρνουν εντολές από το Βερολίνο και είναι υποτακτικοί για να κάνουν τις δουλειές τους

    1. Ποιού βενιζέλου του εθνάρχη?
      Αυτον που πρότεινε για νόμπελ ειρήνης τον κεμάλ αφού είχε ήδη σκοτώσει χιλιάδες πόντιους?
      Που έβαλε πρώτος υπογραφή για ίδρυση κράτους του ισραήλ?
      Που παράτησε τον Ελληνικό Στρατό στα βάθη της τουρκίας?
      Που απαγόρεψε τη ζέα?
      Ναι αυτοί είναι οι συνεχιστές του και αυτοί είναι οι λεβέντακες τσι κρήτη που τον αβαντάρουν.

  11. …Άλλωστε δε χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερες νοητικές ικανότητες για να γίνεις πρωθυπουργός. Αυτό είναι αποδεδειγμένο ιστορικά και με τον George Bush το νεώτερο ο οποίος ήταν ο ποιο βλάκας πρωθυπουργός που υπήρξε ποτέ. Αρκεί να φέρεις το σωστό επώνυμο.

Comments are closed.