Τρελά ερωτευμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτή είναι η κούκλα που του έχει πάρει το μυαλό!

Κοινοποίηση:
7c9950_mikroutsikos

Έχετε δει την κούκλα που έχει “πάρει” το μυαλό του Ανδρέα Μικρούτσικου; “Τρελά ερωτευμένος” ο παρουσιαστής!

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος με ανάρτησή του στο Facebook, μίλησε με… θερμά λόγια για την παρουσιάστρια της Nova, Δώρα Παντέλη. Η ανάρτηση συνοδευόταν από μια φωτογραφία της.

“Η Δώρα Παντέλη είναι παρουσιάστρια και συμμετέχει στην ομάδα του Γ. Συρίγου που παρουσιάζει στη Νόβα τους αγώνες της Euroleague και την εκπομπή Super Euroleague. Όσο καιρό εχω σταματήσει από την τηλεόραση δεν έχω μιλήσει για αυτή και τα πρόσωπα που συμμετέχουν! Η Δώρα με κάνει να παραβώ τον…νομό της σιωπής. Είναι έξυπνη, σπουδασμένη, ειδική ως αθλήτρια, επικοινωνιακή, γλυκιά, όμορφη, χωρίς τουπέ και επιτήδευση, με τέλεια γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας. Είναι συμπερασματικά η εκδίκηση της γυναίκας για τον ρόλο που οι ειδικοί εντός εισαγωγικών της έταξαν δηλαδή της γλάστρας! Ό,τι καλύτερο έχω δει σε όλα τα χρόνια που βλέπω τηλεόραση! Εύγε κορίτσι μου”, έγραψε στη λεζάντα.

78210650_2513274692247423_4566045333708079104_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Τί να σε κάνει ρε ραμολιμεντο η κοπέλα; Να σου πληρώνει τη ΔΕΗ;

  2. ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ Η MISS BRAZIL ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. ΚΙ Ο ΠΟΥΡΕΙΝΤΖΕΡ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ.

  3. Εχουν επιστρεψει πισω ολα τα ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ για να αποτελειωσουν το ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

  4. “χωρίς τουπέ και επιτήδευση”

    Την έχετε δει ποτέ από κοντά; Τόσο μεγάλο ψώνιο δεν έχει υπάρξει ξανά στα μέρη μας, έχει τόσο τουπέ που νομίζεις ότι περνιέται για τη βασίλισσα της Ινδονησίας ξέρω γω. Εκτός του ότι δεν έχει ιδέα από σοβαρό μπάσκετ (άσχετα αν κάποτε έπαιζε) αφού οι ερωτήσεις που κάνει στα ρεπορτάζ είναι επιπέδου τετάρτης δημοτικού.

  5. Μυαλό δεν βάζει ο κολογερος… Μεγάλος σαλιαρης..

    1. Κλαίω!!…. Να ‘σαι καλά, με έκανες κ λύθηκα στα γέλια!

  6. ΓΙΑΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΥΤΟΥ Κ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΕΙΔΗΣΗ; ΜΗΝ ΧΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΆΡΘΡΑ.

  7. Είναι ερωτευμένος ο κλέφτης του ρεύματος ; Θέλει και πιτσιρίκια ; Δεν έχει καθρέφτη στο σπίτι του ; Ας πάρει καθρέφτη να δεί ποσ έχει καταντήσει , το λαμόγιο .
    Έσπασε τι σιωπή , ποιο σιωπή ; Κρυμμένος ήταν.

    1. Γουστάρει και μικρούλες ο γέρος ο μπρεκρής ο απένταρος. Εμάς γυναίκα δεν μας σταυρώνει και ο γέρος διεκδικεί αφρόκρεμα.

Comments are closed.