«Τρεις εταιρίες θέλουν όλα τα σπίτια»! Τι ισχύει για την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΑΚΙΝΗΤΑ

«Βόμβα» από Κένεντι…

Ο RFK, Jr., ο οποίος είναι υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών για την προεδρία έναντι του προέδρου Μπάιντεν, έχει βγει δυναμικά μπροστά για να φέρει αλλαγή στον Λευκό Οίκο!

Σε μία πρόσφατη παρέμβασή του είπε:

«Αυτές οι τρεις εταιρείες κολοσσοί ξέρετε, η BlackRock, η State Street και η Vanguard, κατέχουν 88% από το S&P 500 (σ.σ. Standard and Poor’s 500, ή απλά ο S&P 500, είναι ένας χρηματιστηριακός δείκτης που παρακολουθεί τη χρηματιστηριακή απόδοση 500 από τις μεγαλύτερες εταιρείες που είναι εισηγμένες σε χρηματιστήρια στις Ηνωμένες Πολιτείες).

Κάτι δεν πάει καλά με αυτό και τώρα έχουν βάλει στο στόχαστρο τις μονοκατοικίες. Οπότε αυτός είναι ο λόγος που βλέπετε αυτά τα σπίτια ξέρετε, να βγαίνουν από τα όρια και την τιμή (σ.σ. Παρόμοια πράγματα ζούμε στην Ελλάδα με τους πλειστηριασμούς και τις παρεμβάσεις εταιρειών).

Οι εν λόγω εταιρείες βρίσκονται σε τροχιά κατοχής του 60% των μονοκατοικιών σε αυτή την χώρα, μέχρι το 2030».

Κάπως έτσι οι εταιρίες κάνουν κουμάντο σε όλο και περισσότερα σπίτια, αυξάνοντας τα ενοίκια, βάζοντας μέσα αλλοδαπούς, ξεσπιτώνοντας πολίτες!!!

Στο τέλος που θα παραδώσουν όλες τις κατοικίες;;;

Δείτε:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μετατρέπουν τους ΑΘΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ σε ΥΛΙΚΟΥΣ.

  2. ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙ ΟΥΡΑΝΟΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙ ΓΗΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ , ΙΣΑΑΚ.

Comments are closed.