Τραυματίστηκε σοβαρά 16χρονος σε τροχαίο με μηχανάκι στη Φθιώτιδα

Κοινοποίηση:
ekav_1

Το τροχαίο έγινε νωρίς το βράδυ του Μ. Σαββάτου, λίγο πριν την Ανάσταση, όταν ο άτυχος νεαρός ξεκίνησε με το μηχανάκι από το Καινούργιο να πάει στην Κόμνηνα να πάρει έναν φίλο του.

Στη διαδρομή κάτω από άγνωστες συνθήκες ο 16χρονος βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε μέσα στα χωράφια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός, γιατί ένας επαγγελματίας οδηγός ανεβαίνοντας για το χωριό του, είδε μια ροδιά στο δρόμο και σταματησε να δει τι συμβαίνει. Μόλις κατέβηκε είδε το μηχανάκι και πιο πέρα πεσμένο το παιδί μέσα στα χωράφια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport στο σημείο είχε χώματα και χαλίκια και ίσως σε αυτά να οφειλόταν η εκτροπή, ωστόσο όλα αυτά τα εξετάζει το ΑΤ Καμένων Βούρλων.

Ο 16χρονος αρχικά διακομίστηκε στα Επείγοντα το ΓΝ Λαμίας, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του διασωληνώθηκε και έφυγε με ασθενοφόρο για το νοσοκομειο Παίδων στην Αθήνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport επειδή το νεαρός είχε κλείσει τα 16 χρόνια, δεν τον κράτησαν τελικά στο Παίδων, αλλά διακομίστηκε σε άλλο νοσοκομείο της Αθήνας που εφημέρευε, όπου και νοσηλεύεται σεκρίσιμη κατάσταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Άδεια οδήγησης, δε νομίζω να υπάρχει. Μια πάγια τακτική ο πατέρας να αγοράζει μηχανή στο παιδί, και μετά να ζητά και τα ρέστα. Ο εισαγγελέας στην περιοχή που είναι για αμέλεια ανηλίκου να πράξει το έργο του;
    Είναι τοπικιστής μήπως; Πόσα παιδάκια έχουν φύγει από την ζωή στην περιοχή!

  2. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΛΑΜΙΑ–ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ…ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΦΡΕΝΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ-ΧΡΕΠΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ

Leave a Response