Τραμπ: «Τα ευρωπαϊκά Lockdown δημιουργούν φτώχεια, δυστυχία και θάνατο»

Κοινοποίηση:
τραμπ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας την Πέμπτη στην Φλόριντα, δήλωσε ότι διαφωνεί με τις αποφάσεις πολλών ευρωπαϊκών χωρών να επαναφέρουν τα lockdown ως απάντηση στην φερόμενη αύξηση των κρουσμάτων τουκορωνοϊού, λέγοντας πως τέτοια μέτρα θα επιδεινώσουν την κατάσταση.


«Τα ευρωπαϊκά lockdown δεν σταματούν τον ιό, αλλά δημιουργούν δυστυχία, φτώχεια, ταλαιπωρία και θάνατο» επεσήμανε ο Αμερικανός και πρόσθεσε πως: «Οι άνθρωποι είναι κουρασμένοι. Δεν μπορούν να το κάνουν πια… Χάνουν τις επιχειρήσεις τους, χάνουν τις δουλειές τους. Στην Αμερική δεν θα επιβληθεί ξανά lockdown»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

 1. Πέστα ρε μεγάλε
  Μπράβο ρε μάγκα μόνο αυτός μπορεί να δώσει κάποια ελπίδα στο βούρκο που μας έχουν βουτήξει τα δικά μας τσιράκια της παγκοσμιοποίησης.

 2. ΠΕΣ ΤΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ.
  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΞΑΝΑ.

 3. Άμα χάνεις λάδια αυτά ανακοινωνεις.
  Εδώ πέθαναν πάνω από 230000 ψυχές κι αυτός ψωλ@ρμενιζει.
  Μη τυχόν και πάθει κάτι η οικονομία.
  Όσο για το φιάσκο ότι δήθεν είχε ιό κι έγινε Καλά κάνεις δεν τον πιστεύει πια.

  1. Πέθαναν 230.000 ηλικιωμένοι – άρρωστοι που και χωρίς ιό θα πέθαιναν γιατί έπασχαν και από άλλες χίλιες δυο παθήσεις όπως και σε μας το ίδιο με τους 600 και το κάνατε σημαία εσείς τα παπαγαλάκια και τσιράκια τους συστήματος. Ρε πόσο πρόβατα έχετε καταντήσει.

  2. Μην τυχόν και πάθει τίποτα η οικονομία; ρε πληρωμένο τρολ;
   Που έχουν καταστραφεί εκατομμύρια άνθρωποι και έπεται και συνέχεια;
   Τα θύματα από τις συνέπειες των μέτρων θα είναι πολλαπλάσια από τα 97άχρονα ανακοινωθέντα, με τα άπειρα υποκείμενα νοσήματα και τα οχτώ πόδια στον τάφο!!!

Comments are closed.