Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, πέθανε βρέφος 52 ημερών με κορωνοϊό

Κοινοποίηση:
ippokrateio-nekro-vrefos-koronoios-20-1

Πρόκειται για κοριτσάκι που εισήχθη στο νοσοκομείο μόλις την 12η ημέρα από τη γέννησή του – Νόσησε και η μητέρα, αλλά με ήπια συμπτώματα
Έφυγε από τη ζωή βρέφος 52 ημερών που νοσούσε με κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Ιπποκράτειο“.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για κοριτσάκι το οποίο γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου και εισήχθη με κορωνοϊό στο νοσοκομείο μόλις τη 12η ημέρα από τη γέννησή του, στις 12 Δεκεμβρίου.

Αρχικά νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να χρειασθεί η διασωλήνωσή του στη ΜΕΘ νεογνών του “Ιπποκράτειου”, όπου και παρέμεινε περίπου για 30 ημέρες, χωρίς δυστυχώς να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε στην καθιερωμένη ενημέρωση για την πανδημία και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, η οποία μάλιστα έκανε λόγο για «ανεμβολίαστο περιβάλλον» στην οικογένεια του βρέφους.

Η μητέρα του νόσησε και εκείνη με COVID-19, αλλά εμφάνισε ήπια συμπτώματα και δεν χρειάστηκε η νοσηλεία της.

Σημειώνεται ότι το κοριτσάκι δεν είχε γεννηθεί πρόωρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. φυσικά έκαναν τα πάντα νάτο σώσουν. στην αρχή πέθαιναν οι 90, 80, 70. μετά κατέβηκε λίγο 60 50,40..ξαφνικα να κ. οι 30 20 15 10, 5. τώρα κ. νήπια, βρέφη κ. τα νεογνά. τι σκαρφιστηκαν για να βάλουν το φολι στα ημερών. …….. όπως σε κάθε πόλη, χωριό γειτονιά περιοχή, μετά από νοσηλεία σε νοσοκομεία σακουλιασαν νεκρούς, για να τους βλέπει το ποπολο κ. να πάει πρόθυμο για τρύπημα. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΤΟΝ ΞΕΠΈΡΑΣΑΝ

Comments are closed.