Τραγωδία στην Πάτρα: Φρουρούμενη κρατείται η 27χρονη μητέρα

Κοινοποίηση:
patra54

Η 27χρονη μητέρα που παράτησε το μωρό της σε παραλία της Πάτρας με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο, βρίσκεται σε μαιευτική κλινική της Πάτρας όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη, ενώ τη Δευτέρα θα βρεθεί εκ νέου μπροστά στον ανακριτή.

Ο δικηγόρος της κοπέλας, Γιάννης Αποστολόπουλος, τόνισε ότι ο πατέρας γνώριζε για την κύηση. “Την εγκυμοσύνη την προχώρησε συνειδητά. Δεν ήθελε να διακόψει την κύηση. Αν κάποιος θέλει να υιοθετήσει την εκδοχή ότι ήθελε να φονεύσει το παιδί, τότε θεωρώ ότι δεν υπάρχει άλλη εκδοχή από την οργανική ψυχική και σωματική διαταραχή που προκαλεί ο τοκετός σε μία γυναίκα. Ζητάμε το αδίκημα της παιδοκτονίας κι όχι της ανθρωποκτονίας” πρόσθεσε ο Γιάννης Αποστολόπουλος.

Αποκάλυψε δε ότι: “Γνωρίζουμε ποιος είναι ο πατέρας. Τον είχε ενημερώσει ότι θα το κρατήσει το παιδί, θα συνεχίσει την κύηση κι αυτός δεν ήθελε. Ήταν ο λόγος που χώρισαν. Δεν είχαν επαφή έκτοτε. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να αφήσει το παιδί λόγω ερωτικής απογοήτευσης”.

Κατέληξε, λέγοντας ότι η γυναίκα είναι σε μεγάλη σύγχυση: “Δεν έχει μια ροή λόγου, δεν έχει καθαρή σκέψη, δεν μπορεί να πάει το μυαλό κάποιου σε διαφορετική περίπτωση. Στην επιλόχεια κατάληψη δεν λειτουργείς λογικά”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response