«Τραγωδία» για τη Σία Κοσιώνη και τον βοηθό της, Βασίλη Χιώτη

Κοινοποίηση:
patosan

Πρεμιέρα είχε χθες η εκπομπή της Σίας Κοσιώνη «Αντίστροφη μέτρηση» και του Βασίλη Χιώτη στον ΣΚΑΪ. Το νέο πολιτικό τοκ σόου του καναλιού του Φαλήρου, κυριολεκτικά «πάτωσε» στην τηλεθέαση. Η «πολιτική» του ΣΚΑΪ ενόψει των εκλογών του γυρίζει μπούμερανγκ καθώς το κοινό, απορρίπτει την ρητορική του σταθμού.

Δεν είναι τυχαίο ότι όποια πολιτική εκπομπή έχει βγάλει το κανάλι, πάει «άκλαυτη» και ο κόσμος γυρνά την πλάτη του, δείχνοντας πραγματικά ποια είναι η αληθινή δημοσκόπηση του κοινού.

Η «Αντίστροφη μέτρηση» έγραψε 6,6% στο νεανικό κοινό κάτι που έχει προβληματίσει και έχει βάλει σε σκέψεις του ιθύνοντες του ΣΚΑΪ.

Δημοσιογραφία είναι να παρουσιάζεις τα γεγονότα αντικειμενικά και καθαρά και όχι να προσπαθείς να διαμορφώσεις το κλίμα και την γνώμη του τηλεθεατή. Το έκαναν και άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί την εποχή των μνημονίων και το πλήρωσαν ακριβά

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πληρώνει σιγά σιγά τη μονοδιάστατη πληροφόρηση που κάνει εδώ και χρόνια.Και το 6,6% λοβοτομημένων που την παρακολούθησαν πολύ είναι.

  2. Τι πλήρωσαν ακριβά: Έκλεισαν: Φυσικά και όχι. Ο ραγιάς παρακολουθεί φουλ τα παπατζιλίκια, από όπου και να προέρχονται αυτά, γιατί απλά του αρέσουν…! Τυχαία είναι τα χάλια του Ελλαδιστάν:

Leave a Response