Τραγωδία για τη Μαρία Μπεκατώρου: «Ξέσπασε» σε λυγμούς η παρουσιάστρια

Κοινοποίηση:
maria-mpekatorou-mavra-rouxa

Σε λυγμούς είχε «ξεσπάσει» η Μαρία Μπεκατώρου, με τη γνωστή παρουσιάστρια να βιώνει τη δική της τραγωδία, αφήνοντας τον εαυτό της να φανερώσει τα συναισθήματά της.

Η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Μίλησε για μια στιγμή, που ξεχώρισε στο YFSF, όταν ο Θανάσης Αλευράς εμφανίστηκε σαν Χρήστος Θηβαίος και έκανε την παρουσιάστρια να κλαίει τρεμάμενη.

«Γενικά σαν άνθρωπος είμαι λίγο παραπάνω ευαίσθητη… Αυτή η περίοδος είναι λίγο ευαίσθητη για μένα», είπε η ίδια στην Ναταλία Γερμανού. Εξήγησε ότι ήταν το συγκεκριμένο τραγούδι που τη συγκίνησε γιατί της θυμίζει πράγματα. Σκεφτόταν πώς θα αντιδράσει στο live, όταν θα το άκουγε. Ήθελε να είναι ψύχραιμη.

«Όταν όμως ανέβηκα στη σκάλα για να πω στον Θανάση πόσο πολύ μου άρεσε, είδα και τον Θανάση που είχε βουρκώσει και μοιραστήκαμε αυτή τη στιγμή μας, μαζί, για κάποιο συγκεκριμένο λόγο που είναι πολύ δικός μου, πολύ προσωπικός και το ξέρουν λίγοι δικοί μου άνθρωποι. Και ο Αντώνης μου και ο Θανάσης. Ούτε στιγμή δεν το μετάνιωσα. Ούτε στιγμή δεν πρόκειται ποτέ να μετανιώσω για τα συναισθήματα που έχω στον αέρα γιατί είναι ειλικρινή, είναι μέσα από την καρδιά μου», πρόσθεσε.

Πηγή: athensmagazine.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: