Τραγικό φινάλε σε εξαφάνιση – Ο αγνοούμενος βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο

Κοινοποίηση:
astynomia-elas-peripoliko

Τραγική ήταν δυστυχώς η κατάληξη στην υπόθεση εξαφάνισης του 42χρονου από το Αμπελάκι Αμφιλοχίας αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του karvasaras.gr, βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο στη θέση Καστρί.

Η εξαφάνιση του άτυχου άνδρα είχε δηλωθεί στην αστυνομία χθες (11-03-2021) από την οικογένειά του που είχε ανησυχήσει καθώς ο 42χρονος είχε φύγει από το σπίτι του από το μεσημέρι χωρίς το κινητό του τηλέφωνο και δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Από χθες βρισκόντουσαν σε εξέλιξη αναζητήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας και τελικά ο άνδρας βρέθηκε σήμερα το πρωί απαγχονισμένος σε δέντρο από άνδρες της ΕΜΑΚ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. σωστα τα λεει ο “αντινεοταξιτης” ξεχασε ομως να πει και για την χρυση αυγη που ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, μονο κατι παγκους κλωσταγανε, και για τους κουμουνες που ολα τα χρονια ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ. Αν τα λεμε να τα λεμε ΟΛΑ…..

  2. ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

Comments are closed.