Τραγική ειρωνεία: H γυναίκα που σκότωσε ο ψυκτικός στην Καλαμαριά είχε χάσει τον άντρα της από…

Κοινοποίηση:
kalamaria-768x576-1-768x576

Δεν το χωράει ο νους αυτό που έγινε στην Καλαμαριά. Μια διαφωνία μεταξύ ψυκτικού και πελάτισσας, οδήγησε σε άγριο έγκλημα. Δύο οικογένειες ζουν έναν πραγματικό εφιάλτη, πραγματικά για το τίποτα! Μια ασήμαντη αφορμή…

Όπως φέρεται να είπε προανακριτικά ο καθ’ ομολογίαν δράστης, ο καβγάς με την άτυχη γυναίκα ξεκίνησε επειδή εκείνη του ζήτησε να κάνει κάποιες πρόσθετες εργασίες και εν προκειμένω να αντικαταστήσει κάποιο ανταλλακτικό στο κλιματιστικό.

Εκείνος αρνήθηκε. Σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα προσπάθησε να τον εμποδίσει να φύγει από το σπίτι και… Τη στιγμή εκείνη τα έχασε, αρπάζοντας το σφυρί με το οποίο κατάφερε δεκάδες χτυπήματα στο κεφάλι της 63χρονης, τα οποία αποδείχθηκαν θανατηφόρα!

Τραγική ειρωνεία: Είχε πεθάνει ο άντρας της από κλιματιστικό!

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, πριν από 10 χρόνια, η άτυχη γυναίκα είχε χάσει τον άνδρα της από τη νόσο των λεγεωνάριων ή αλλιώς, τη «νόσο των κλιματιστικών»!

Για αυτό και η γυναίκα ήταν ιδιαίτερα προσεκτική με την συντήρηση των κλιματιστικών στο σπίτι της. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε καλέσει ξανά τον ίδιο ψυκτικό, πριν από τρεις μήνες…

Σήμερα, ο καθ’ ομολογίαν δράστης, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, η οποία του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και ακολούθως τον παρέπεμψε στην Δ΄τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Ο νεαρός ψυκτικός, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ερώτηση θα παη φυλακή ? και πόσο pios einai o enoxos ? ΖΥΡΙΖΑ

Comments are closed.