Τραγικές ώρες για τον Γιώργο Τράγκα: Μια ανάσα από…

Κοινοποίηση:
giorgos

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Τράγκας, μίλησε για τις δύο εγχειρήσεις που έκανε στα μάτια λόγω οπίσθιου πυρηνικού καταρράκτη.

Ο Γιώργος Τράγκας, είπε χαρακτηριστικά: «Αυξήθηκε σε σημείο να μη βλέπω καθόλου. Έπαθα πανικό. Δεν μπορούσα να δω δίπλα μου τη γυναίκα μου, ούτε ντυμένη, ούτε γυμνή…

Όταν έπεφτε το σκοτάδι, άνοιγε η κόρη. Έτσι συμβαίνει με τον καταρράκτη. Θυμάμαι ότι έβγαινα σαν τις νυχτερίδες.

Από το στρες της δουλειάς, αλλά και την πικρία μου από ένα μεγάλο κακό που έκανε ο δόλιος Γιώργος Παπανδρέου εναντίον της οικογένειάς μου, επιδεινώθηκε ο καταρράκτης και έπαθα τύφλωση. Ήμουν χάλια το καλοκαίρι του 2012» και πρόσθεσε:

«Δεν έβλεπα. Στην τηλεόραση φορούσα γυαλιά, τα οποία όμως δεν πρόσφεραν τίποτα στην ουσία. Έτσι κατέφυγα στο ιατρείο του Σπ.Γ. τη Γλυφάδα.

Τον ρώτησα «Θα δω;» και μου απάντησε «Έχεις καταρράκτη. Θα το διορθώσω».

Μου έβαλε τζάμι να βλέπω μακριά, αποκαταστάθηκε η όρασή μου και βλέπω πάλι. Το διαβήτη πρέπει να τον προσέχει κανείς αν θέλει να κάνει έρωτα, να συμμετάσχει το καλοκαίρι στις χαρές της θάλασσας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μια χαρα ειναι ο Γιωργης!…Τον ειδατε με τα special μπλουζακια εισαγωγης ,που τα αλλαζει καθε μερα ,και τον asterix ?Αλλωστε πινει καθε μερα ενα μπουκαλι αλοη, ωστε να του φυγει το σακχαρο και να “πηδαει” καθημερινα σε ηλικια ανω των 70!..Ο Γιωργης εχει βγαλλει τοσα πολλα λεφτα , ωστε να φανε και οι κοτες!
    Τα περι νοσοκομειων κ.λπ δεν τα πιστευω, αφου , οπως ισχυριζεται ειναι σεξουαλικα πολυ ενεργος!..Αυτα ειναι διαφημιστικα κολπα του Γιωργη..Πηγε και στι Las Vegas. Ποσα του κοστισε? Το ΣΔΟΕ κοιμαται.

  2. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ (ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ !!

Leave a Response