Τραγικές ώρες για την Τατιάνα Στεφανίδου: Έτοιμη να της ανακοινωθεί η… “τραγωδία”!

Κοινοποίηση:
7ad6fb_tatiana

Πολύ δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία μετά την Ζήνα Κουτσελίνη μπαίνει και αυτή στο στόχαστρο του ΕΣΡ για την εκπομπή “Μαζί σου”!

Ρεπορτάζ  θέλει το κανάλι του Φαλήρου να ετοιμάζει την απολογία του στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, όπου θα σταλεί το σχετικό υπόμνημα.

Αιτία, η επίπληξη του ΕΣΡ για εκπομπή της Τατιάνας που αφορούσε στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα πράγματα με το ΕΣΡ είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Δεν είναι άγνωστο πως η αίτηση θεραπείας του Star για ανατροπή της ποινής της Ζήνας Κουτσελίνη απορρίφθηκε, με αποτέλεσμα η εκπομπή να βρεθεί για τρεις συνεχόμενες ημέρες εκτός αέρα.

Επιπλέον, ο σταθμός υποχρεούται να καταβάλλει στα δημόσια ταμεία το πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ που του επιβλήθηκε, για το οποίο όμως θα προσφύγει στο ΣτΕ, προκειμένου να πετύχει την ακύρωσή του, έστω και μετά από χρόνια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. πρηστηκε η σαβούρα από τις πολλές πλαστικές..αν παρεις ένα ξυράφι μπαρμπέρη..και αρχίσεις να την γδερνεις την μάπα απαλά και χειρουργικά..κάθε φορά που θα γδερνεις..θα βγαίνει από κάτω και το προηγούμενο πρόσωπο…πιστεύω ότι μέχρι να βρεις κόκαλο..θα συναντήσεις και 3-4 προηγούμενα πρόσωπα της σκατιανας..είναι τρελές οι περισσότερες..

  2. Ο Ριχάρδος να την πάει στα δικαστήρια την βλαμμένη που τον ειρωνευοταν και τον κατηγορουσε…και αυτή και τον σταθμό… Και να του κόψει την διαφήμιση του Αλαφούζου…αλλά τα βρίσκουν τα Σκατα μεταξύ τους..

  3. Στα Ελληνικά αρχίδια μού την γράφω την αλβανιδα

  4. ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑ.ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ…

    1. Μάλλον όλοι αυτοί εννοείς που την πατρακολουθούν τόσα χρόνια την έκαναν φίρμα. Και δεν είναι μόνο αυτή. Κοίταξε γύρω σου και θα καταλάβεις τι ακριβώς γίνεται και θα γίνεται…………..!

Comments are closed.