Τρίκαλα: Ιερέας μάζεψε χιλιάδες ευρώ από «μαϊμού» εράνους – Χρησιμοποιούσε νεαρό με προβλήματα υγείας

Κοινοποίηση:
iereas

Σε προσωρινή αργία τέθηκε ένας 35χρονος ιερέας από τα Τρίκαλα. Έκανε εράνους μέσα από τα social media και από αναρτήσεις στο διαδίκτυο, εισπράττοντας χιλιάδες ευρώ που προσέφεραν ανύποπτοι χρήστες.

Ο συγκεκριμένος ιερέας από τα Τρίκαλα, μέσα από δύο προφίλ – ένα στο όνομά του και ένα στο όνομα ενός 23χρονου με προβλήματα υγείας – έκανε εράνους μέσα από τα social media και από αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Υποστήριζε ότι ο 23χρονος με τον οποίο συζούσε, έχει μεγάλη οικονομική ανάγκη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.

Όλα αυτά, όπως αποδείχτηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Τρικάλων, γινόταν εν αγνοία του νεαρού με τα προβλήματα υγείας, αφού ο διαχειριστής και των δύο λογαριασμών ήταν ο 35χρονος κληρικός.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε αναφέρει ότι ο ιερέας είχε αγοράσει αυτοκίνητο έναντι 31.000 ευρώ, άλλα 22.000 ευρώ βρέθηκαν στην κατοχή του, ενώ 13.000 ευρώ περιείχαν οι «μαϊμού» ερανικοί λογαριασμοί.

Ο ιερέας τέθηκε άμεσα σε αργία μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση από την Δικαιοσύνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δε θα σχολιάσω το κληρικός … ουσιαστικά αν η δικαιοσύνη που δεν λειτουργεί ή μάλλον δουλεύει ως δημόσια υπηρεσία καταδικάσει τον εν λόγο ιερέα, θα πάρει ποτέ κανένας πίσω τα χρήματά του; Δεν νομίζω αν και θα έπρεπε με κατάσχεση των αποκτηθέντων να εκποιηθούν και να επιστραφούν με τόκο. Σιγά που θα το κάνουν. Όπου 4η βιομηχανική επανάσταση φτώχειας, οι απάτες κλοπές κλπ είναι το επακόλουθο. Αν και τέτοιες απάτες λαμβάνουν χώρα πολλά χρόνια χωρίς να ασχολείται κανένας με την δήθεν φιλανθρωπία.

Comments are closed.