Τρέχουν να σωθούν οι τουρκόσποροι – Διακόσιοι Αζέροι νεκροί μετά από έκρηξη σε αποθήκη καυσίμων (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Azerbaijan-soldier-1536x863

 

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας, Άρτσρουν Χοβανισιαν, δήλωσε ότι το Αζερμπαϊτζάν ετοιμάζει μια επίθεση, συγκεντρώνοντας στρατό κοντά στα ιρανικά σύνορα, ώστε το Καραμπάχ να μην μπορεί να τους κτυπήσει.

Ταυτόχρονα, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας, Shushan Stepanyan, δήλωσε ότι το βράδυ ο εχθρός προσπάθησε να οχυρωθεί προς τη νοτιοανατολική κατεύθυνση, αν και δεν έφτασε στην πόλη Jabrayil, αλλά σε μονάδες πυροβολικού των Αρμενίων οι οποίες τους απώθησαν.

Όπως είπε, στις 6:30 π.μ. τοπική ώρα, μετά από μια άλλη επίθεση με πυραύλους, τα απομεινάρια αζέρικων δυνάμεων αποχώρησαν από το πεδίο της μάχης, αφήνοντας άλλους 60 νεκρούς.

Το Αρμενικό Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο για την καταστροφή της αποθήκης καυσίμων των ενόπλων δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν. Η εκπρόσωπος Susan Stepanyan επιβεβαίωσε  αυτές τις πληροφορίες δημοσιεύοντας κείμενο στο Facebook.

“Ως αποτέλεσμα των λαμπρά εκτελεσμένων ενεργειών του Στρατού Άμυνας του Καραμπάχ, καταστράφηκε μια άλλη αποθήκη  πετρελαίου ζωτικής σημασίας για τον στρατό του Αζερμπαϊτζάν”, έγραψε η Susan Stepanyan στο Facebook της.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας, Artsrun Hovhannisyan, ανακοίνωσε στο Facebook του ότι υπήρχε παρακείμενο στρατόπεδο με Αζέρους στρατιώτες δίπλα στην κατεστραμμένη αποθήκη, κάτι που επιβεβαιώνει και το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.  “Υπάρχουν 200 θύματα στους στρατώνες.” Ο στρατός τους δεν τους έχει καμία αξία “, γράφει η Αρμένισσα αξιωματικός.

Εν τω μεταξύ όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο των αρμενικών αμυντικών δυνάμεων του Αρτσάχ, δείχνει Αζέρους Τούρκους στρατιώτες να εγκαταλείπουν πανικόβλητοι τις οχυρωματικές θέσεις τους, δεχόμενοι πυρά από όλμους, για να σώσουν τις ζωές τους, απόφαση που αποδείχτηκε καταστροφική, αφού στο σημείο που βρέθηκαν ακάλυπτοι, πίσω από ένα ανάχωμα, επλήγησαν από ισχυρότερα πυρά πυροβολικό και δεν πρέπει να επέζησε κανένας.

Επιπλέον, ακόμη 7 UAV εξολοθρεύτηκαν από τον στρατό του Αρτσάχ σήμερα, μέσα σε μόλις 2 ώρες.

Δείτε τις στιγμές πανικού των Αζέρων

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fa1plus.am%2Fvideos%2F3458199257602174%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: