“Τράγκα, βούλωστο εκατομμυριούχε”- Άγριο χωσιμο από αναγνώστη μας που δεν θα πάει διακοπές

Κοινοποίηση:
tragkas

Παρακάτω δημοσιεύουμε το μήνυμα ακριβώς όπως μας το έστειλε αναγνώστης μας

Κ. ΤΡΑΓΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ «ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ»

Τα παραπάνω ισχυρίζομαι για εσάς κ.Τράγκα και τούτο διότι:

 

 • ΠΡΩΤΟΝ:Ενώ κόπτεσθε για την ελεύθερη έκφραση των ιδεών σας ως δημοσιογράφου, εντούτοις την ίδια ώρα, διαμαρτύρεστε, δημοσίως, επειδή το συνδικαλιστικό όργανο του κλάδου σας συμπαρίσταται σε δύο συναδέρφους σας ημερήσιας εφημερίδας. Η συμπαράσταση αυτή εκδηλώθηκε υστέρα από μήνυση εναντίον τους από υπουργό της προηγούμενης κυβέρνησης, που εμπλέκεται με την τραγωδία το ΜΑΤΙ. Δηλαδή – με άλλα λόγια κ. Τράγκα – επειδή δεν μπορείτε ή δεν θέλετε (γιατί άραγε;) να χτυπήσετε τον γάιδαρο, χτυπάτε το σαμάρι.
 • ΔΕΥΤΕΡΟΝ:Τα άρθρα σας τα γράφετε τώρα το καλοκαίρι σε Μ.Μ.Ε., που συνεργάζεστε από τη ιδιόκτητη βίλα σας σε γνωστό προάστειο του Παρισιού, σύμφωνα με δήλωσή σας. Όμως ξεχνάτε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων σας – και του κοσμάκη γενικότερα – δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ολιγοήμερων, έστω, διακοπών ακόμα και στην Ελλαδίτσα μας.
 • ΤΡΙΤΟΝ:Διαφοροποιείστε από την συντριπτική πλειοψηφία όχι μόνο των συναδέλφων σας, αλλά και των Ελλήνων πολιτών, ως προς την οικονομική σας επιφάνεια, που σας κατατάσσει στην κατηγορία της πλούσιας ελίτ της χώρας μας.
 • ΤΕΤΑΡΤΟΝ:Καταγγέλλετε, δημοσίως, ότι για πολιτικούς λόγους σας διέκοψαν δύο συμβόλαιά σας σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό και τηλεοπτικό κανάλι. Όμως, από αυτές τις διακοπές θα πρέπει να πήρατε ένα όχι ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό, βάσει των πλουσιοπάροχων – ίσως – συμβολαίων σας. Όμως τι να πουν οι πολυάριθμοι μεροκαματιάρηδες δημοσιογράφοι, που εργάζονται με πενιχρή αμοιβή, που όταν απολύονται παίρνουν πενταροδεκάρες αποζημίωση και αν, χωρίς να έχουν τις δικές σας οικονομικές δυνατότητες. Παρ΄όλα αυτά αυτοί οι συνάδελφοί σας δεν βγάζουν – στη συντριπτική τους πλειοψηφία – τσιμουδιά. Δηλαδή η Σιωπή Των Αμνών.

 

Με εκτίμηση

 

Αντώνης Ρ.

Άνω Γλυφάδα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

 1. Χρωστάει δεδουλευμένα σε όποιον φοράει παπούτσια και η ξανθιά βλάχα έχει ακριβή συντήρηση. Επίσης είναι ακριβό το βερνίκι για τα κέρατα. Γι αυτό ο σχεδόν 80αρης αναγκαζεται να ασκεί εκβιασμούς.

 2. Αντώνη Ρ…….από άνω Γλυφάδα, ο Τράγκας δεν είναι κοινός δημοσιογραφίσκος.
  Είναι επί σειράν δεκαετιών εκδοτης-ιδιοκτητης ΜΜΕ, με άκρες σε κράτη και παρακράτη. Μην τον μπλέκεις με συνδικάτα και άλλα φτηνά ……..είναι αλλού απλά.-

 3. Εντελώς κόμπλας αυτός που έγραψε το γράμμα. Ευθύνεται ο τράγκας -που σιχαίνομαι- και ο κάθε τράγκας [που δεν θα πάει διακοπές ο μεσιέ ; Και στην τελική την μμε ελίτ την καθιέρωσαν άνθρωποι σαν τον κύριο που έγραψε το γράμμα. Αυτοί τους χάριζαν τηλεθεάσεις, πωλήσεις και εξουσίες .

  1. Εσύ ξαναδιάβασε τι έγραψε καλύτερα γιατί έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου. Οι δημοσιογράφοι όταν ξέρουν να δείχνουν με το δάχτυλο και να φωνάζουν πρέπει οι ίδιοι να είναι καθαροί! Όχι να λειτουργούν με συμφέροντα και όταν πλέον δεν είναι μέρος του συστήματος να το παίζουν με τον λαό! Την ΜΜΕ ελίτ με ποιόν τρόπο την καθιέρωσαν άνθρωποι σαν κι αυτόν που έγραψε το γράμμα; Τηλεθέαση στην τηλεόραση δίνουν κάτι υποτιθέμενα μηχανάκια που δεν ξέρει και κανείς ποιοι τα έχουν. Πωλήσεις και εξουσία με ποιόν τρόπο δίνουν άτομα σαν κι αυτόν που έγραψε το γράμμα ; Δεν βγάζεις κόμπλεξ όταν λες ότι αυτός που μιλάει δεν είναι καλύτερος από αυτούς που βρίζει ούτε όταν λες ότι ο τάδε ασχολείται συνέχεια με τις διακοπές του και μας έχει ζαλίσει!

 4. Καλημέρες/

  Λοιπόν κυρίες και κύριοι…

  Ο Τράγκας,έχει παραδεχτεί πολλά πράγματα απο το παραλθόν όπωςκαιτα λάθη του.

  Αυτός,ο Καλαρρύτης και ο Χίος,απο τους γνωστούς σημοσιογράφους,όχιτόσο ο Λάμπρος.ο οποίος κάνει κατανοητή και επιστημονική εμημέρωση,όπως και ο Θεός Μάζαράκης,όλοι αυτοί λοιπόν,ο καθένας με το στύλ του μας λένε τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ πουδεν θέλουμε ναπιστέψουμε..
  Κύριε Αντώμη,η διαμαρτυρία σας είναι πολύ κκόαμια και αξιοπρεπέστατη..

  Ο Τράγκας όμως αυτή τη στιγμή,δεν με νοιάζει αν έχει βίλλες στο Παρίσι,λέει την αλήθεια με λόγο καφενείου για να καταλάβει και η τελευταία γιαγιύλα στο τελυταίο χωριό της ελλάδας και όπου υπάρχουν έλληνες….

  Δεν μ ενδιαφέρει γιατί το κάνει..δεν μενδιαφέρει πως το κάνει..ο Γκέιτς και ο Σόρρος αυτή τη στιγμή έχουν απλώσει μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΝΑ ΚΑΘΕ ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ “ANTIFA” “ΑΝΤΙΦΑ”.
  Έχουν φτιαξει στρατους απο Εθνομηδενιστικά,χαοτικά όντα που τρώνε τις Πατρίδες και τα έθνη της ευρώπης και της Αμερικής από μέσα..
  Έχουν “εμβολιάζει τον Δυτικό Κόσμο με αυτό το Αυτοάνοσο νόσημα της Πολιπολιστισμικότητας-Παγκοσμιοποίησης και μας τρώσει απο μέσα…
  Είδατε οι Υπάλληλοι τους Κυριάκος Τσίπρας πριν και Αλέξηε Μητροτάκης τώρα τι κάνουν..

  Ας υπάρχουν λοιπον οι $ αυτοί δημοσιογράφοι και οι ΗΡΩΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΑΣΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΟ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΟΥΝ.

  Το ΙΣΛΑΜ κυριε Αντωμη που ειναι ΕΝΑΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ???

  Ευχαριστώ.

  1. @@@ λέει την αλήθεια! Την αλήθεια από εκεί που προφανώς δεν έχει συμφέροντα! Αν είχε θα έβλεπες τι πρόγραμμα θα έκανε. Όπως παλιά που έκανε συνέντευξη από κάτι τρανσέξουαλ

 5. Τράγκα σταματά…..η γενιά σου και η γενιά μετά του 1969 – 1980 τίναξε την ελλαδα στον αέρα και μετά ακολούθησε οι νεοελληνική γενιά του 2000. Σταματά επιτελους. Κινήσεις από την ψευτιπστριωτικη ενημέρωση…το ότι μπήκες στην μασονική στοά και μίλησες με μασόνο δεν λέει τίποτα….συγκαλύψεις ….και τα κονομησες . Κατάλαβες….

 6. Ο τραγκας ειναι ενας εβραιος συστημικος που πλουτσιε απο το αθλιο αυτο συστημα υπηρετωντας το χρονια τωρα.
  Στα τελευταια του τωρα για καποιο λογο δικο του η οχι το παιζει πατριωτης (εβραιος και πατριωτης ειναι οξυμωρο βεβαια) και προσπαθει να φτιαξει την υστεροφημια του.
  Τουλαχιστον βοηθαει καποια κοιμησμενα ατομα να καταλαβαινουν εστω κατα κατι τι γινεται αν και πρεπει να ψαξεις παραπερα για να εχεις συνολικη καθαρη γνωση.

 7. Ο Τράγκας ο ιεχούδιος που υποστηρίζει τον Χοντρό της Ραφήνας (γνωστής οικογένειας τουρκαλβανών) που αντί να ασφαλίσει το μέλλον της χώρας, πέταξε τα λεφτά σε διορισμούς και αυξήσεις μισθών στο Δημόσιο και αυξήσεις συντάξεων ακόμα και σε άτομα που δεν είχαν κολλήσει ούτε ένα ένσημο! Αυτά πληρώσαμε με τα Μνημόνια, αυτόν που πήγε το χρέος από 90% σε 129% του ΑΕΠ μόνο σε 5 χρόνια και τώρα κάνει κριτική μόνο στην εσωκομματική αντιπολίτευση αλλά που ποτέ δεν ήταν επικριτικός απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ…

 8. Κ.Αντωνη που έστειλες το γράμμα όταν το διαβάσει κάποιος καταλαβαίνει ότι εσένα σε κοπτει ότι ο Τράγκας έχει λεφτά κ βίλα στο Παρίσι κ οπουδήποτε αλλού κ δεν έχεις εσύ όλοι μας γνωρίζουμε τι πλήρωναν οι εφημερίδες τα κανάλια προ κρίσης σε καταξιωμένους δημοσιογράφους ο Τράγκας τουλάχιστον είναι 50 χρόνια στο κουρμετι κ από πατέρα γιατρό.δουλεψε όπως δούλεψαν κ δουλεύουν πολλοί άλλοι δηλ οποίος δούλεψε έχει μυαλό εκμεταλλεύεται ευκαιρίες και τον βοηθούν οι συγκυρίες πολλές φορές τι?Εάν δεν κλέβει καλά κάνει κ τα έχει δε σε βλέπω να στέλνεις ένα γράμμα στον Τσίπρα ας πούμε στο ζαβο στον Παπαδημούλη να του ζητήσεις κανένα διαμερίσματακι και σε όλα τα ρεμαλια που μας πίνουν το αίμα που δεν έχουν δουλέψει ούτε μια ωρα.Αυτοι οι κλεφτοαπατεωνες δε σε πειράζουν κ πας κ τους ψηφηζεις

  1. Δηλαδή αν το διαμερισπαματάκι ήταν από τον Κούλη,τη Ντόρα , το Βαρβιτσιώτη , και όλο το συρφετό της Νου-δούλας θα πείραζε;;;;; Τουλάχιστον αυτά ήταν σε Βόρεια, Νότια προάστια , κανένα Λονδίνο ξέρω εγώ και όχι Κάτω Πατήσια Τρεις Γέφυρες ή Σταθμό Λαρίσσης.

 9. χαχααχχαχχα ατελειωτη και απιστευτη η ελληνικη σαπιλα. εγω προσωπικα εχω γελασει παρα πολυ με τον θειο…….. χαχαχαχαχα

 10. ΕΠΙΣΗΣ Κε ΤΡΑΓΚΑ
  ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ) ΠΟΤΕ’ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ

 11. Δεν τον άκουγα στο παρελθόν ούτε και τώρα τον ακούω.
  Από όσα διαβάζω και μαθαίνω όμως μια χαρά τα λέει για τούτη την Κυβέρνηση που έχει τα ίδια πρόσωπα που μας οδήγησαν στο αιματηρό 2010.
  Τώρα αν σου πληγώνει τα νεοδημοκρατικά σου συναισθήματα θα σου περάσει.Μην ψάχνεις να βρεις επιείκεια εδώ όταν ανήκεις στο 40% που μας έφεραν και πάλι στην εξουσία τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ του παρελθόντος.
  Έτσι από άχτι σε αυτούς λέω να αρχίσω να ακούω Τράγκα.

 12. Καλα ο Τραγκας ειναι οτι νομιζεις οτι ειναι. Εσενα τι σε κοφτει ρε ανωμαλε; Δεν κοιτας τα δικα σου!!

 13. κατω τα χερια απο τον θειο Γιωργο..εχει βεντετα με το Μητσοτακεικο απο τοτε που αρπαζε τις σακουλες ο μακαριτης Μητσοτακης απο το μακαριτη Αλαφουζο και μετα προσπαθησε να του παρει και τον σταθμο
  τωρα ο νεαρος Αλαφουζος θα βγαλει τα σπασμενα απο τον Κουλη για αυτο γλυφει ΝΔ

 14. Σε πλήγωσε τα νέο δημοκρατικά σου αισθήματα?? Η κοπτεσαι για την σάρα και τη μάρα των εντεταλμενων δημιοσιογραφισκων???
  Μία χαρά τα λέει ο Τραγκας!
  Πλέον έχει κάνει τη μπάζα του και δεν έχει ανάγκη εξάρτησης από κανέναν. Το καλό θα ήταν βεβαια να ασκούσε την ίδια κριτική σε όλη του την πορεια.
  Πάντως εσύ μάλλον τρολακι του Μαξίμου φαινεσαι

 15. Το να είσαι πλούσιος χωρίς να κλέψεις και χωρίς καταχρήσεις δεν είναι κακό.Εαν μπορείς να έχεις μία βίλα στην Γαλλία,ή στην Εκάλη ή στο Ψυχικό,ή στην Μύκονο,δεν είναι έγκλημα . Επίσης μία οικονομική αποζημίωση βάσει συμβολαίου,δεν ειναι αρνητικη.Η μη συμπαρασταση επαγγελματικής χροιας,ειναι κατι το αρνητικό. Όσο για άδεια,ο καθείς ότι τού επιτρέπει η τσέπη του.

  1. Βεβαίως και δεν είναι κακό να είσαι πλούσιος, είναι γελοίο και αισχρό όμως ενώ είσαι κονομημένος να το παίζεις Ξανθόπουλος, να κατηγορείς πολιτικούς χωρίς να προσκομίζεις αποδείξεις και να κάνεις εκπομπές με το σκυλάκι τη λουλού πάνω στο τραπέζι. Ντροπή.

   1. Ντροπή είμαστε οι άνθρωποι όχι τα σκυλακια,και μας ενδιαφέρει τι μας λέει ,όχι πόσα λεφτά έχει ,και σίγουρα δεν το παίζει φτωχός.

Leave a Response