Το Youtube «κατέβασε» ανάλυση του Παναγιώτη Θεοδωρακίδη και τα χειρότερα έρχονται…

Κοινοποίηση:
ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΔΗΣ 2

Δεν αρκεί να καταδικάζεις χωρίς περιστροφές τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Δεν αρκεί να λες ότι ο πόλεμος πρέπει να σταματήσει τώρα! Πρέπει οπωσδήποτε να αναμασάς όσα λέει το «δυτικό αφήγημα» , το οποίο όμως σκοπίμως δεν λέει κουβέντα για την απληστία, τον ερασιτεχνισμό και τους τραγικά λανθασμένους χειρισμούς στο θέμα Ρωσία.

Αν δεν ακολουθείς αυτό το δρόμο υπάρχει ο κίνδυνος να κατηγορηθείς ως «υποστηρικτής του Πούτιν» ή ως αγωγός «παραπληροφόρησης».

Ο Ταξίαρχος ε.α Παναγιώτης Θεοδωρακίδης έγινε στόχος για τις αναλύσεις του, τις οποίες όλα τα ελληνικά ΜΜΕ του ζητούν σε καθημερινή βάση. Το YouTube αποφάσισε ότι …παραπληροφορεί και του έστειλε το εξής μήνυμα:

ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΔΗΣ

Και μη χειρότερα; Δυστυχώς προβλέπουμε ότι η απάντηση είναι ότι τα χειρότερα έρχονται στον τομέα της ενημέρωσης και μάλιστα πολύ σύντομα. Μέσα ενημέρωσης , δημοσιογράφοι και όπως προκύπτει από την περίπτωση Π.Θεοδωρακίδη ακόμη και ειδικοί στοχοποιούνται και χαρακτηρίζονται από ανιστόρητους «γιάπηδες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Στέλνεις ένα email στο yutube και τους εκθέτεις το πρόβλημα του περιεχομένου της αναρτησης απαιτώντας τη διαγραφή του και αυτοί σε γράφουν κανονικα.ςαν όμως βάλεις κωδικές λέξεις που πιστοποιούν ότι εισαι περιούσιος τότε η εν λόγω ανάρτηση έχει πάει στον καλάθι των αχρήστων.

  2. Εσείς εκεί στο μακελειό, μπορείτε να μας πείτε ποιοι αποτελούν την ομάδα που λογοκρίνει τις αναρτήσεις στο YouTube?
    Μήπως και στο YouTube είναι οι ανθέλληνες γυμνοσάλιαγκες των Ελληνικών Hoaxes?
    Θα έχει ενδιαφέρον αυτή η πληροφορία.

Comments are closed.