Το playstation έκρυβε “ένοχα” μυστικά! Ο Αλβανός, η Μύκονος και τα ναρκωτικά…

Κοινοποίηση:
narkotika

Έναν 28χρονο συνέλαβαν χθες οι Αρχές του Λιμεναρχείου Μυκόνου, ο οποίος ταξίδεψε από τον Πειραιά στο νησί των ανέμων προκειμένου να “πασάρει” το εμπόρευμά του.

Ο αλλοδαπός, συνελήφθη χθες το βράδυ όταν αποβιβάστηκε από το Blue Star στο λιμάνι της Μυκόνου, κουβαλώντας μαζί του γύρω στο 1,5 κιλό ηρωίνης, την οποία είχε κρύψει μέσα στο playstation. Οι άνδρες του Λιμεναρχείου με την εκπαιδευμένη σκυλίτσα Ugly, που είχαν πληροφορίες, τον σταμάτησαν και του ζήτησαν να τον ελέγξουν. Ο Αλβανός, τους είπε ότι είχε το playstation για να παίζει παιχνίδια χωρίς ωστόσο να έχει πάνω του τις δισκέτες.

Οι λιμενικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, άνοιξαν το κουτί και εντόπισαν μια συσκευασία, η οποία ήταν τυλιγμένη με πολλά στρώματα πλαστικής μεμβράνης και ανάμεσα είχε τοποθετήσει γράσο έτσι ώστε τα ναρκωτικά να μην μπορούν να εντοπιστούν από τα σκυλιά. Όμως δεν τα κατάφερε και η ειδική ομάδα του πέρασε χειροπέδες και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Οι πληροφορίες των λιμενικών κάνουν λόγο για άτομο το οποίο ανήκει σε κύκλωμα που με αφορμή το άνοιγμα της σεζόν στέλνει τα πακέτα με την κόκα για να διοχετευθούν στην υψηλή πελατεία του νησιού των ανέμων ενόψει του καλοκαιριού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response