Το χάπι των πλουσίων: Ντύθηκε “παππάς” και τρούπωσε στον “Ευαγγελισμό” για να δει τον Ιερώνυμο ο Τσιόδρας. Του’ δωσε και το κλεμμένο οστό από το λείψανο του Αγίου Γερασίμου;

Κοινοποίηση:
tsiodras- tzeronimo

Στον ένατο όροφο, στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, η κατάσταση της υγείας του οποίου παραμένει σταθερή, κάτι που κάνει τους γιατρούς που τον παρακολουθούν αισιόδοξους.

Εάν δεν υπάρξουν άλλες επιπλοκές ή λοιμώξεις και παραμείνει απύρετος, είναι πολύ πιθανόν έως το Σάββατο (ή το πολύ τη Δευτέρα) να του δώσουν εξιτήριο. Εκκρεμούν ωστόσο ορισμένες σημαντικές εξετάσεις που αναμένεται να γίνουν αύριο ή την Τετάρτη. Το ερώτημα είναι τι θεραπεία δίνουν σε έναν θνητό με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα για να μην διασωληνωθεί. Αυτό δεν μας λένε οι επιδημιολόγοι;

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», τον Αρχιεπίσκοπο, που βρίσκεται στα καλά χέρια της διευθύντριας των ΜΕΘ Αναστασίας Κοτανίδου, επισκέφθηκε και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. Κάθισε αρκετή ώρα μαζί του. Μίλησαν για πολλά θέματα και για εκκλησιαστικά αλλά και για το σύστημα Υγείας και την πίεση που δέχεται.

Άλλωστε, ειπώθηκε, ο πεθερός του Τσιόδρα, ο πατέρας Κωνσταντίνος, διατηρεί στενούς δεσμούς με τον Αρχιεπίσκοπο. Όπως βεβαίως και ο κ. Τσιόδρας. Είναι άνθρωπος της εκκλησίας και, όπως οι περισσότεροι θυμούνται, ότι κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας την Άνοιξη πήγε και έψαλε κεκλεισμένων των θυρών στην εκκλησία Σταυροπροσκυνήσεως στα Σπάτα.

Ο κ. καθηγητής ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα και για την κατάσταση της υγείας όλων των υπολοίπων ασθενών με covid-19 της ΜΕΘ της ΜΑΘ του Ευαγγελισμού και είχε στενή συνεργασία με την καθηγήτρια Εντατικολογίας, Αναστασία Κοτανίδου.

Του πήγε το φάρμακο ο Τσιόδρας ντυμένος “παππάς” ή ο πεθερός ιερέας, κανένα κομμάτι από το λείψανο του Άη- Γεράσιμου της Κεφαλλονιάς, από εκείνα που έκοβε και πούλαγε στους εφοπλιστές στις Οιννούσες; Αυτό δεν μας λέει ο “Βηματοδότης”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

 1. ΠΡΟΚΟΠΗ ! ΠΡΟΚΟΠΗ ! ΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΕΚΟΠΗ!!! ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΕΣ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80. ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ.

 2. Πήρε το φάρμακο που πήρε και ο Τραμπ τόσο αυτός όσο και ο Αναστάσιος Αλβανίας.
  Άλλοι σε πολύ καλύτερη κατάσταση αποδήμησαν , επίτηδες τους αφήνουν να πεθάνουν.
  Εμάς θα μας δώσουν το φαρμάκι του κτηνίατρου με το ζόρι και θα γίνουμε ζόμπι σαν το πρωτοσέλιδο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ..
  Ρημάδα τύχη να είσαι φτωχός και άσημος.

 3. ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ??? ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΦΟΝΙΚΟΣ ΙΟΣ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ…

 4. Οι κουφάλες!!!! Τους βάζουν στις σουίτες να αναρρώσουν. Αλίμονο στον απλους πολίτες. Γιατί δεν πάει ο κυρ Σωτήρης και σε όλους τους άλλους ασθενείς να κουβεντιάσει μαζί τους????? Κυρ Σωτηρη στην άλλη ζωή ούτε αξιώματα υπάρχουν, ούτε επίσημοι και επώνυμοι άνθρωποι υπάρχουν, ούτε χρήμα υπάρχει !!!!!! Εκεί υπαρχει μονον Θεία Δικαιοσύνη.

 5. Όχι φυσικά!! Απλά ή δε νόσησε ποτέ από κορωνοϊό covid19 ή ο ιός είναι τόσο αδύναμος που ούτε έναν ιερό-δουλο δε μπορεί να σκοτώσει!! Εγώ σας τα λεγα και αδιαφορούσα σφόδρα για τα εξώφυλλα περί διαδοχής των οποίων τα σχόλια μου, κλάνατε!!

Leave a Response