Το φίδι στον κόρφο μας! Ολά κατά της Ελλάδας ο τουρκοπροσκυνημένος ψευδομουφτής της Ξάνθης: «Τα τζαμιά είναι τα τελευταία μας κάστρα»

Κοινοποίηση:
psedomouftis

Για… απειλές που δέχεται η μουσουλμανική μειονότητα και για την απόφαση του να «προστατεύει» τα τζαμιά μίλησε ο ψευδομουφτής Ξάνθης, Αχμέτ Μέτε.

O μουφτής Ξάνθης είπε :

«Προφανώς η Ελλάδα που πήρε αυτά τα χώματα (σχ. Την ελλ. Θράκη) δίχως πόλεμο, τα βλέπει φτηνά. Έχοντας πίσω της την ισχύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν δίνει αξία στους ανθρώπους.

Χρειάζεται να εφαρμοστεί η αρχή της αμοιβαιότητας. Η Τουρκία βασιζόμενη στην αρχή της αμοιβαιότητας, πρέπει να αφαιρέσει από τους εκεί χριστιανούς τα δικαιώματα που αφαιρέθηκαν από εμάς, να δώσει στους χριστιανούς τα δικαιώματα που δόθηκαν σε εμάς. Να γίνει δηλαδή χρήση της κρατικής ισχύος ώστε να μπορέσουμε να αντέξουμε εδώ. Εμείς αντέχουμε όσο μπορούμε να αντέξουμε αλλά εμείς δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τα κράτη. Όταν στη μέση του δρόμου έρχεται η αστυνομία και με σταματά εγώ δεν μπορώ να τα βάλω με την αστυνομία. Με τα κράτη ασχολούνται τα κράτη. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τα τζαμιά που είναι τα τελευταία μας κάστρα, αλλά είναι σαφές το ως που φτάνει η δύναμη μας.

Υπάρχουν απειλές και προσβολές σε βάρος των επικεφαλής της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης, ενώ μπροστά στα μάτια των ανθρώπων μας συρόμαστε στα δικαστήρια. Η βελτίωση σε κάποια από αυτά είναι δικό μας καθήκον και σε άλλα της μητέρας πατρίδας.

Στην δυτική Θράκη υπάρχει Ισλάμ, τζαμιά, σχολεία και εζάν αλλά όλα είναι υπό απειλή».

Πηγή: Τουρκικά Νέα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Στειλτε τον πακετο στην Τουρκια αυτο το υποκειμενο που προπαγανδιζει κατα της χωρας που τον φιλοξενει και τον ταιζει!!!! Αυτη η ανοχη και απραξια του Ελληνικου κρατους απεναναντι σε τετοια φαινομενα αποθρασυναν ολους αυτους τους Ανθελληνες !!!!!!

  2. να ήταν κανένας χριστιανός στην κωνσταντινούπολη να βγάζει τέτοιο κήρυγμα υπερ των χριστιανών θα τον είχαν φάει λάχανο οι τουρκαλάδες, όχι απλα εξορία….εδώ εμείς τα ζώα τον ανεχόμαστε….μητσοτάκη γ@μιέσαιιιιιιι παλιο ξευτιλισμένη π@ύστρα

Leave a Response