Το τερμάτισε ο Ψαριανός! «Ευγνωμονεί» τον… κορωνοϊό, γιατί «θα καθαρίσει τη χώρα από την ΣΥΡΙΖίαση και την θρησκοληψία!…»

Κοινοποίηση:
2

Κάτι η κλεισούρα στο σπίτι, κάτι ο παλιός δογματισμός που του έμεινε από τα πολλά χρόνια στην Αριστερά, κάτι το άγχος για να γράψει κάτι και να ξεχωρίσει, έκαναν τον Γρηγόρη Ψαριανό, αυτή τη φορά, να το τερματίσει!

Είναι βέβαιον ότι όσοι παραδοσιακοί Νεοδημοκράτες διαβάσουν την ανάρτησή του, που παραθέτουμε πιό κάτω, θα αντιληφθούν ότι είναι τελείως ξένη προς το ιστορικό πολιτικό ήθος της παράταξης, που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Και είναι εξίσου βέβαιον ότι εκείνος που δεν θα ενθουσιαστεί καθόλου όταν διαβάσει το περιεχόμενο της ανάρτησης, θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, του οποίου ο τρόπος διακυβέρνησης, αλλά και το ύφος και η ατμόσφαιρα μέσα στην οποία κινείται ως Πρωθυπουργός, βρίσκονται στον αντίποδα της νοοτροπίας, που διατρέχει το κείμενο του κ. Ψαριανού.

Οι πιό ακραίοι βέβαια, μπορεί και να του συγχωρέσουν “την χαρά του”, επειδή ο φονικός κορωνοϊός «θα καθαρίσει την ΣΥΡΙΖίαση», όπως γράφει χαρακτηριστικά αλλά θα υπάρξουν Νεοδημοκράτες, που θα του συγχωρέσουν «την ευγνωμοσύνη του προς τον κορωνοϊό, γιατί θα καθαρίσει την θρησκοληψία»?… Όπως καταλήγει στο κείμενό του?… Για του λόγου το αληθές δημοσιεύουμε το πλήρες κείμενο της ανάρτησης του παλαιού στελέχους της Αριστεράς, ώστε να βγάλουν οι αναγνώστες, αβίαστα, τα συμπεράσματά τους:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΕΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΤΕ ΦΤΥΣΤΕΤΟΝ

  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣΑΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΄΄ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ΄΄ ΤΟΥ ΩΣ ΞΑΝΑΜΜΕΝΟΥ ΄΄ΣΕΡΝΙΚΟΥ΄΄ ,ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΑΦΥΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΟΣΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΛΤΟ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ…

  3. Ε, καλά, δεν είναι κι έξω απ’ αυτόν
    όλα άγια και καλώς καμωμένα.
    Υπάρχει πολλή βρωμιά και νοθεία παντού.
    (Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον…)
    και οι πιο εύπιστοι την πατάνε πρώτοι απ’ όλους.

Comments are closed.