Το τελευταίο του αντίο έδωσε ο Έλον Μασκ στον Βαγγέλη Παπαθανασίου

Κοινοποίηση:
Μασκ

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του Βαγγέλη Παπαθανασίου, του σπουδαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη, ο οποίος έγινε διάσημος με το όνομα «Vangelis» και υπήρξε πρωτεργάτης του ηλεκτρονικού ήχου.

Ο κόσμος της μουσικής έγινε φτωχότερος, καθώς ο «Οικουμενικός» Έλληνας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών.

Πλήθος κόσμου θέλησε να πει «αντίο» στον Βαγγέλη Παπαθανασίου, στέλνοντας το δικό του μήνυμα, μέσα από τις φωτογραφίες και τις μοναδικές συνθέσεις του κορυφαίου μουσικού.

Λάτρης του μεγάλου μουσικού και συνθέτη, φαίνεται πως ήταν και ο Έλον Μασκ, ο οποίος δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία του «Vangeli», αποχαιρετώντας τον με τον εξής τρόπο:

«Καληνύχτα γλυκέ μαέστρο, οι άγγελοι να σου τραγουδούν καθώς αναπαύεσαι» (Good night, sweet maestro, and flights of angels sing thee to thy rest), έγραψε ο δισεκατομμυριούχος.

Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου έφυγε από τη ζωή αργά το βράδυ της Τρίτης 17 Μαΐου, στο Παρίσι, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (19/5) το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη.

«Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο μεγάλος Έλληνας Βαγγέλης Παπαθανασίου έφυγε από τη ζωή αργά το βράδυ της Τρίτης 17 Μαΐου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. αρχηγός κράτους να ήταν ο εκλιπόν μεταξύ των 10 πιο ισχυρών χωρών ή star του Holywood και πάλι πιθανότατα δε θα έκανε αυτή τη χειρονομία ο MUSK…

    Φανταστείτε πόσο μεγάλο μέγεθος ήταν στο εξωτερικό o συνθέτης VAGELIS .

    1. Αφου το είπε ο Μασκ….σα να λέμε ο Θεός… Για φαντάσου! Κολακεύτηκε τώρα ο Βαγγέλης απο κει ψηλά…το είπε ο Μασκ… Οσφυοκάμπτες, φραγκόδουλοι, εντυπωσιάζεστε από τον εμπιράκο της Βενετίας. Και πίτες θα του κάνατε αν τον βλέπατε….ο Μασκ…γελοίοι

Comments are closed.