Το τελευταίο… μήνυμα στον Ντόναλντ Τραμπ και το ΒΙΝΤΕΟ που δεν πρόκειται να ξεχαστεί

Κοινοποίηση:
tramp12

Η «ακτιβίστρια» του διεθνισμού, Greta Thunberg, δεν θα μπορούσε να μην στείλει το τελευταίο εκδικητικό μήνυμα στον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εγκατέλειψε χθες τον Λευκό Οίκο, προκειμένου να αναλάβει ο εκλεκτός του Βαθέος Κράτους, Τζο Μπάιντεν.

«Φαίνεται σαν ένας πολύ χαρούμενος γέρος που προσβλέπει σε ένα λαμπρό και υπέροχο μέλλον», έγραψε η Thunberg, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Τραμπ που αναχωρεί από τον Λευκό Οίκο για τελευταία φορά το πρωί της Τετάρτης. «Χαίρομαι να το βλέπω!», πρόσθεσε χαιρέκακα.

Θυμίζουμε πως το 2019, ο Τραμπ είχε πει πως η Τούνμπεργκ «μοιάζει με μια πολύ χαρούμενη νεαρή κοπέλα που προσβλέπει σε ένα λαμπρό και υπέροχο μέλλον».

Η Τούνμπεργκ τότε, μόλις είχε δώσει μια οργισμένη ομιλία μπροστά στον ΟΗΕ υπέρ της Ατζέντας 2030, στην οποία αντιτίθεται ο Τραμπ. Τώρα όμως ο Μπάιντεν θα επαναφέρει όλες τις σχετικές διατάξεις στο αμερικανικό κράτος.

Αυτή την φορά, ο Τραμπ δεν θα μπορέσει να απαντήσει στην Γκρέτα, καθώς έχει λογοκριθεί, ενώ έχουν απαγορευτεί οι λογαριασμοί του από κάθε μεγάλη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το τελευταίο μήνυμα δεν θα μπορούσε να είναι παρά από την Γκρέτα, η οποία, όταν τον είχε δει για πρώτη φορά είχε αφιονοστεί…

Αυτό το βίντεο δεν μπορεί να ξεχαστεί…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ας ελπίσουμε ότι ο νέος πρόεδρος θα είναι τόσο μάγκας όσο ο Τράμπ και δεν θα βάλει την Αμερική σε κανένα πόλεμο..

  2. Εμείς χαιρόμαστε να βλέπουμε ένα καθυστερημένο να νομίζει ότι είναι φυσιολογικό!

  3. Φάτσα μαλακισμένου που είναι για κατακέφαλα και το στημένο πλάνο για να δείξουν την προστατευόμενη του Σορος να κοιτάει εκνευρισμένη τον Τραμπ.Άντε να χαθείς σαύρα!

  4. Ας μάθει το “κοριτσάκι” ένα ρητό που το λέει ένας γέρος σε έναν νέο : “Εκεί που είσαι ήμουνα και ΄δω που είμαι θα ΄ρθεις” . Εγώ προσθέτω : “Αν έρθεις” .

Leave a Response